OnePlus One napokon bez pozivnice

One plus one hrvatska

OnePlus One je jedan od najkontroverznijih Android uređaja ikad te je definitivno dobro protresao tlo Samsungu, LG-u i ostalim visokopozicioniranim proizvođačima Android mobitela. Marketinški uspjeh naočigled savršenog Android uređaja bio je prikočen prisilnim prodajnim modelom koji se zasnivao na pozivnicama koje je distribuirao OnePlus direktno putem raznih natječaja. Razlog tome je bio nedostatak resursa za dostatnu distribuciju uređaja obzirom da je potražnja bila neočekivano velika. Od nedavno i zauvijek, OnePlus One moguće je ugrabiti bez pozivnica i to točno godinu dana nakon originalnog predstavljanja.


03OnePlus One  je prozvan najboljim Android uređajem

Kojeg, eto, kroz cijelu 2014. godinu niste mogli kupiti, stoga ova novost definitivno dolazi kao dobra vijest, no pitanje je postoji li još uvijek isti žar u srcima potencijalnih kupaca za ovim odličnim uređajem. Godina dana je definitivno dug period u svijetu mobitela obzirom da se radi o cijeloj jednoj generaciji uređaja. Ono što izdvaja OnePlus One iz konkurencije je činjenica da dolazi sa posebnom instalacijom Cyanogenmod operativnog sustava, verzijom 11S koja se bazira na Android 4.4.2 KitKat sustavu. Na prvi pogled izgleda vrlo slično klasičnoj Cyanogenmod 11 instalaciji, no dolazi s pregršt posebnih mogućnosti koje su svojstvene samo OnePlus One-u. Sve u svemu, OnePlus One predstavlja uređaj kojemu je zbilja teško odoljeti – izvrsna instalacija Androida u paru s vrhunskim hardverskim komponentama čak i za današnje standarde zaključno s niskom cijenom. Zvuči kao flagship ubojica, a OnePlus One to zaista i jest.

Ove dobre vijesti stižu neposredno prije izlaska OnePlus Two uređaja, za kojeg glasnogovornici tvrtke već navode da će slijediti isti model prodaje putem pozivnica. Poučeni iskustvom s One-om, OnePlus bi se trebao bolje snaći u cijeloj situaciji. Očekuje se da će i OnePlus Two kroz određeno vrijeme postati otvoren za kupnju svima koji to požele.

Izvor: blog.oneplus.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)