Hoće li ovako izgledati Galaxy S8 Active?

Samsung-Galaxy-S8-Active

Što se tiče Samsunga, sve oči uprte su u Galaxy Note 8. Kompanija navodno ima problema s pripremanjem najpopularnijeg phableta na svijetu kako bi se isti mogao lansirati prije nego Apple predstavi iPhone 8, a cijela ta priča skrenula nam je pažnju s još jednog važnog uređaja – Galaxy S8 Active.

Active verzija telefona flagship S serije označava robusniju varijantu aktualnog modela, namijenjenu avanturistima i ljudima kojima je potreban čvršći mobitel vrhunskih performansi. Ovogodišnji Active model izašao je na vidjelo te ga možemo jasno vidjeti s prednje i stražnje strane, kao i u videozapisu snimljenom od strane osobe koja, kako je rečeno, ima “veze u Samsungu”.

Veća baterija i čvršća konstrukcija

S8 Active sa svojom povećanom, 4000 mAh baterijom i metalno-polimerskom konstrukcijom, zapravo je dobar odabir za sve kojima životni stil ne dopušta korištenje prelijepog, ali krhkog S8 modela. Nadalje, na snimci se dobro vidi kako je zaslon na ovom mobitelu potpuno ravan, dok su rubovi puno deblji nego kod S8. Ipak, tanji su nego na prethodnom, S7 Active modelu, a ovoga puta nedostaju i fizičke tipke.

Što se softvera tiče, mobitel pokreće stabilni Android 7.0 Nougat, bez nekakvih posebnih dodatnih funkcionalnosti. Većina ostalih specifikacija trebala bi biti ista kao i na “standardnom” S8 modelu.