Droid.hr specijalizirani je portal za tech entuzijaste koji već četvrtu godinu za redom uživa u statusu vodećeg portala za Android uređaje na regionalom tržištu. Zajedno s  liderima u gamingu, Adria.IGN.com i Gamer.hr, kao i automoto portalom Oktan.hr, činimo Webtek Media grupu, koja našim oglašivačima iz mjeseca u mjesec nudi najbolje od Native, Banner, PR i video oglasa.

Našu zajednicu čini 96% muška populacija, od 22 do 44 godina starosti, a zajedno s našim kolegama gamerima cijenimo dobru igru, zabavan film, najnovije gadgete, brze automobile, ukusnu hranu, različita pića i grickalice, zanimljivu odjeću vrijednu pažnje, kao i brdo drugih proizvoda i usluga usmjerenih na našu generaciju, a na vama je da nam kroz kreativne kampanje, na zanimljiv način, približite vaše preporuke.

Našim oglašivačima nudimo brojne mogućnosti za jednokratne kampanje, kao i mjesečne pakete, što u specifičnim državama, što u cijeloj regiji, s kojima zajedno možemo iskoristiti puni potencijal Webtek Media grupe.

U nastavku možete prolistati naš cjenik i prijedloge ponuda, a sve upite i pitanja usmjerite na kontakte ispod!

Za oglašavanje u Hrvatskoj i Sloveniji bacite pogled na ovaj cjenik:
Cjenik za Hrvatsku i Sloveniju

Za oglašavanje u Srbiji, Bosni i ostalim državama regije pogledajte ovaj cjenik:
Cjenik za Srbiju, Bosnu, Montenegro, Makedoniju i Albaniju


WEBTEK DIGITAL D.O.O.
OIB: 87994051602 | MBS: 080944688 Račun u Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Iznos temeljnog kapitala: 35.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti. Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu.