Uvjeti korištenja

Dobro došli na portal www.droid.hr (u daljnjem tekstu Droid.hr). Droid.hr omogućuje vam korištenje sadržaja ovog portala, koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na svom sadržaju i uslugama na domeni i poddomeni Droid.hr.  Korištenjem portala Droid.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Obveze korisnika pri korištenju portala Droid.hr

Droid.hr ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. Droid.hr neće ni na koji način biti odgovoran za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala i usluga. Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja portala i usluga, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

  1. Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
  2. lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
  3. manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje,
  4. objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
  5. objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje
  6. svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
  7. prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika.

Droid.hr zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja. Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će Droid.hr  uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Sadržaj na portalu Droid.hr zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu uredništva ili vlasnika sadržaja. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti nas koristeći adresu: admin[at]droid.hr

Pomoć i podrška

Droid.hr korisnicima portala ne pruža telefonsku podršku.  Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko odgovarajućih e-mail adresa. Odgovarajuće e-mail adrese objavljene su na web-stranici pod kategorijom Kontakt.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Droid.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja Portala. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Droid.hr ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na Droid.hr vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom portala Droid.hr. Droid.hr nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Oglasi na Portalima

Detaljna pravila, uvjeti i načini oglašavanja na portalu Droid.hr nalaze se na stranici marketinga: www.droid.hr/marketing

Sadržaj portala

Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije niti vlasnika portala, već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara. Droid.hr nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na portalu u njegovom vlasništvu. Droid.hr zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe. Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima portala Droid.hr. Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na portalu Droid.hr. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar, ukoliko nije ugovoreno drugačije. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Droid.hr poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja Portala i Usluga

Droid.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na portalu bez obaveze prethodne najave. Droid.hr nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja portala

Droid.hr zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i obrazloženja.
Droid.hr ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Promjene Uvjeta korištenja

Droid.hr zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na portalu Droid.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)