SOL Republic za vaš Android

SOL Republic Hrvatska

Korištenje pametnog telefona za slušanje glazbe dio je naše svakodnevice. Porastom kapaciteta memorije, ali i ostalih mogućnosti smartphonea kao što je reprodukcija mp3 formata, naši vjerni mp3 playeri walkmani sve više su postajali stvar zaborava, tako da danas gotovo ni ne možete vidjeti nekoga da u javnosti sluša glazbu na nekom od tih uređaja (osim ako se ne smatrate radikalnim hipsterom). Međutim, svi smo upoznati s činjenicom da slušalice koje dolaze s mobitelima i nisu najbolje kvalitete, pogotovo u donjem segmentu tržišta gdje često s telefonom dobijemo generic slušalice koje bi inače od raznih kineskih preprodavača na E-bayu mogli dobiti za par dolara. Naravno, za nekoga tko imalo drži do kvalitete glazbe i svoje reputacije nećete vidjeti da koristi takav komad audio opreme, već vrlo vjerojatno neku poznatiju marku.

SOL Republic je na našem tržištu dostupan nešto duže od godinu dana

Danas vam predstavljamo jedan takav kvalitetan komad hardvera koji bi se trebao naći u svačijem džepu. Riječ je o slušalicama proizvođača SOL Republic, a prema riječima osnivača, cilj prilikom osnivanja kompanije je bio “spašavanje svijeta od plitkog zvuka u slušalicama”. Iako proizvođač nudi nekoliko različitih vrsta i modela, mi ćemo se usredotočiti na one in-ear modele s obzirom da su oni najzanimljiviji za korisnike pametnih telefona (jedino ako vam nije cilj biti douchebag pa hodati po cesti s on-ear slušalicama, ali u tom slučaju vam svakako preporučujemo da kupite Beats by Dre kako bi iskustvo bilo potpuno). In-ear linija ima tri predstavnika: Jax, Amps, i Amps HD. Počnimo od Jaxa jer je to ujedno i najpristupačniji model za naše džepove, međutim, za Jax in-ear slušalice se nikako ne može reći da nisu kvalitetne. Sudeći prema iskustvima korisnika i pozitivnim ocjenama na internet portalima, ove slušalice mogu ponuditi zavidnu razinu kvalitete po prilično niskoj cijeni, a dostupne su u čak 18 različitih boja.

SOL-republic-jax2 SOL republic Jax

Amps slušalice su dvadesetak dolara skuplje od Jax modela i također dolaze u različitim bojama. Dizajn je također drugačiji; Jax model djeluje “obično” dok su Amps vrlo zanimljivog i premium izgleda a proizvođač taj oblik naziva Secure Fit, u prijevodu, neće vam ispasti iz ušiju. Ono što je još zanimljivo istaknuti je i doživotna zaliha gumenih vrhova koje vam Sol Republic šalje besplatno ako ih to zatražite, što je vrlo pohvalno. Također se mogu pohvaliti i s dubokim basom i bogatim rasponom frekvencija. Na slušalicama se nalaze i funkcijske tipke koje su kompatibilne s Android, Blackberry, Windows i iOS mobilnim operacijskim sustavima.

SolRepublic_Amps

Posljednji model je Amps HD. Kao što pretpostavljate, riječ je o najskupljem modelu koji nudi kvalitetu i ergonomiju koja bi zadovoljila svakog audiofila. Izgledom slične Amps modelu ali umjesto i4 imaju i6 Sound Engines koji osigurava još veću dubinu basa, još čišće tonove i još veću glasnoću. Flat kabel je i dalje prisutan, kao i doživotna garancija na gumene vrhove. Više o ostalim modelima možete saznati na domaćem SOL REPUBLIC Hrvatska Facebook profilu ili na službenoj stranici  http://www.solrepublic.com/. Ukoliko se pak odlučiti na kupnju, to možete obaviti putem nekoliko webshopova, od kojih izdvajamo www.hgshop.hr, www.supernet.hr te www.diskont24.hr!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)