Domaća aplikacija – Slooshaj!

“Sloosha” vam se radio? Imamo rješenje za vas. Predstavljamo vam odličnu domaću aplikaciju s preko 150 domaćih radio postaja koje će ugasiti svačije žedno uho. Aplikacije za radio na Androidu prilično su popularne, a ova koju ćemo vam predstaviti jedno je od kvalitetnijih rješenja.

slooshaj za android

  • Ocjena na Google Play: 4,1
  • Naša ocjena: 5
  • Zahtijeva Android: 1.6 i novije
  • Najnovija verzija: 1.0.30
  • Veličina: 916k

Slooshaj! za Android nudi slušanje više od 150 domaćih radijskih postaja putem Interneta, tako da, koju god glazbu preferirali, uvijek ćete naći nešto za sebe no tu funkcionalnosti ove aplikacije ne staju. Kroz sučelje možete kreirati listu omiljenih radio stanica favorita, prikazat će vam koja pjesma svira u bilo kojem trenutku, a ako želite pronaći više informacija o nekoj, pronaći će vam njezin video i izlistati riječi. Naravno, da se ne dovedete u probleme ako nemate mobilni paket s neograničenim prijenosom podataka, tu je i mjerač potrošenog prometa, a za sve one koji žele kojima je dosadila standardna Android budilica, Slooshaj! ima svoju.

slooshaj_scr1 slooshaj_scr2 slooshaj_alarrm

Sve u svemu, zaokružena aplikacija koju će svi ovisnici o radiju automatski staviti na popis obaveznih aplikacija za svoj Android uređaj. Svakako podržavamo domaće razvojne studije, pa tako i Globaldizajn koji se potpisuje kao tvorac Slooshaj for Android.

[pb-app-box pname=’com.globaldizajn.slooshaj’ name=’Slooshaj!’ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *