Recenzija: Contract Killer 2

Igrali smo zanimljiv FPS/sneaker naslov Contract Killer 2 koji nas je neodoljivo podsjetio na sada već legendarni serijal Syphon Filter.  Pročitajte naše dojmove u nastavku.

contractkiller2_banner

Uvijek ste voljeli one igre u kojima ste mogli birati hoćete li se nečujno šuljati kroz mračne hodnike i za sobom ostavljati hrpu leševa ili ćete neprijatelje hraniti mecima uz popriličnu buku? Contract Killer 2 za Android vam oba gejmerska iskustvo omogućuje gdje god se nalazili.

  • Ocjena na Google Play: 4,5
  • Naša ocjena: 4
  • Zahtijeva Android: 2.1 i novije
  • Najnovija verzija: 2.0.3
  • Veličina: 291Mb

 

Contract Killer 2 – Grafika i dizajn

Iako se igra Contract Killer 2 ne može pohvaliti očaravajućom 3D grafikom od čije bi se ljepote onesvijestili, ona je prihvatljiva, a posebno su nas se dojmile lijepo dizajnirane lokacije i kvalitetni 2D prijelazi između misija gdje se vidi da je puno truda uloženo u artwork. Kako developer Glu Mobile to uobičava, igru je napravio prema freemium obliku koji vas prisiljava da u jednom trenutku potrošite stvaran novac za kupnju boljih pušaka inače će neke misije biti skoro pa nemoguće proći. Dobra vijest je da ćete se kroz dobar dio igre moći probiti bez problema, ponajprije zahvaljujući relativno neinteligentnim protivnicima. Misije i nisu nešto raznovrsne, najčešće se radi o eliminaciji jedne mete ili deaktivaciji bombe, ali ono od čega će vam porasti adrenalin dok budete igrali neke misije je timer koji odbrojava vrijeme. Ako ne ispunite zadatak prije nego on dođe na nulu – game over.

contractkiller2_scr1 contractkiller2_scr2

contractkiller2_scr3 contractkiller2_scr4

Contract Killer 2 – Mehanika i kontrole

Kontrole su pristojno izvedene iako će za one koji nisu predobro upoznati s ovim žanrom ispočetka biti malo konfuzne. Na zaslonu su cijelo vrijeme prisutne tipke za repetiranje, izmjenu oružja i sklanjanje iza zaslona, ali igra pomaže utoliko što će vam označiti sva mjesta iza kojih se možete sakriti ili označiti kada neprijatelje možete riješiti potiho.

Zaključak

Iako posjeduje nekoliko očitih nedostataka poput nekvalitetne umjetne inteligencije i prisiljavanja na trošenje novca za normalno napredovanje, Contract Killer 2 ipak nudi poprilično puno zabave za 0 kn koliko sam download igre košta. Pa zašto ga onda ne isprobati? Ako se ‘zakačite’, super, a ako shvatite da ovaj tip igre nije za vas, uninstall opcija je uvijek pri ruci.

[pb-app-box pname=’com.glu.contractkiller2′ name=’Contract Killer 2′ theme=’light’ lang=’en’]

Pročitajte našu listu najboljih Android igara u 2014. godini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)