Pet Android igara za proljeće 2016.

nove android igre 2016

Na Android konstantno stiže ogroman broj novih aplikacija i igara od kojih većina prođe nezapaženo jer nema ju zadovoljavajuću kvalitetu. No igre poput ovih iz članka itekako su vrijedne pažnje. Odlučili smo pronaći pet kvalitetnih igara novijeg datuma koje su vam možda promakle, a koje svakako trebate zaigrati. Rezultat je lista od pet Android igara za proljeće 2016. koja obuhvaća ponešto za svakoga pa idemo redom.

Blown Away: First Try

Blown Away za Android je simpatičan platformer u kojem upravljate Hendrikom, malenim stvorenjem čiji je osnovni način kretanja – teleportacija. U igri nema skakanja, stoga je mehanika prilično zanimljiva i ponekad će sama progresija kroz level predstavljati izazov zahvaljujući tome. Pored zanimljive mehanike kretanja, moramo izdvojiti i odličan level dizajn u ilustriranom 2D stilu, što je vizualno vrlo privlačno i šarmantno. Uključeno je 120 razina u različitim svjetovima, a besplatno možete probati prvih 30.

UNKILLED

Svakako jedna od najljepših pucačina za Android koja je osvojila brdo nagrada, a dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno. Razvojni tim ove igre također stoji iza Shadowgun i Dead Trigger serijala, stoga nije ni čudo da Unkilled nudi tako bogato iskustvo ubijanja zombija iz prvog lica. Igru možete igrati i pomoću kontrolera te očekivati 300 različitih misija, više od 50 oružja, progresiju i otključavanje novog sadržaja kao i brojne vrste jedinstvenih neprijatelja.

BombSquad

Toplo preporučujemo da preuzmete i zaigrate ovu igru jer će vas od toga trenutka riječ “bomba” asocirati na sate i sate beskrajne, blesave zabave. BombSquad sadrži nekoliko mini igara poput hokeja ili “capture the flag” u kojima sudjeluje 8 igrača. Igrate protiv drugih ljudi iz lokalne mreže ili ostatka svijeta, a ono što igri daje posebnu čar je ragdoll fizika i, naravno, naglasak na korištenje različitih eksplozivnih naprava u namjeri sprječavanja protivnika da ostvari cilj. BombSquad podržava i igranje kontrolerom.

∞ Loop

Svi volimo puzle. Infinity Loop je jedna od igara iz ovoga žanra koja je posebna i ponosno se ističe kao “najtrending” aplikacija u 2016. na Trgovini Play. Riječ je o opuštajućoj i beskonačnoj igri, a neki je čak nazivaju i Tetrisom 21. stoljeća. Mi osobno možda ne bismo išli toliko daleko, ali Infinity Loop je svakako zanimljiva igra koja će vam pružiti puno  zabave, istovremeno uklanjajući stres. Cilj je spojiti sve linije i na taj način iz kaosa stvoriti red. Pošto je besplatna, nema razloga da je ne isprobate.

infinity loop android

Dragon Hills

Dragon Hills donosi pravi obrat u bajkovite scenarije gdje princeze čekaju svoje prinčeve na bijelom konju. U ovoj igri preuzimate ulogu strašnoga zmaja i pomažete bijesnoj princezi u njezinoj osvetničkoj misiji. Kao i Inifnity Loop, igra može pomoći u rješavanju stresa, ali na potpuno drugačiji način. Pomalo nas uznemirava činjenica da unošenje nemira i destrukcije stvara toliko zadovoljstva, ali doista je tako. Zmaj je vrlo moćan te može uranjati u zemlju i pred sobom uništavati apsolutno sve, što Dragon Hills čini jednom od nama najdražih igara u posljednje vrijeme.

Ne zaboravite na naše ostale top liste

Za one kojima ovih pet igara nije dovoljno, bacite pogled i na “Najbolje igre za Android mobitele u 2015. godini” gdje smo obuhvatili puno veći broj kvalitetnih besplatnih i plaćenih naslova. Preporučujemo i članak “Najbolje aplikacije za Android u 2015. godini” ako želite otkriti kojih je to 17 aplikacija zaslužilo naziv “najboljih” u prošloj godini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)