LG G5 SE procurio na ruskoj stranici proizvođača

LG G5 SE

Jučer se na LG-jevoj službenoj ruskoj stranici privremeno pojavio model čiji je naziv, čini se, inspiriran Appleom. Riječ je o LG G5 SE, nešto slabijem modelu trenutnog flagshipa, no prema onome što smo vidjeli, izgleda da LG na svu sreću nije radio prevelike uštede i rezanja.

LG-G5-SE

Kao i LG G5, SE model ima QHD zaslon veličine 5.3 inča s in-cell tehnologijom i gustoćom piksela od 554ppi. Pokreće ga Android 6.0 Marhsmallow sa standardnom doradom, a ima i isti set kamera – 16/8 MP dvostruke leće na pozadini te 8 MP prednju kameru. Izgled je također vrlo sličan, s istim čitačem otiska prsta na poleđini, USB Type C ulazom te naravno modularnim dizajnom koji dozvoljava izmjenu modula s donje strane uređaja.

Ušteda se obavila na specifikacijama

Kako bi osigurali kompetitivnu cijenu, LG je troškove rezao na specifikacijama, pa LG G5 SE tako pokreće osrednji hardver. Točnije, osmojezgreni 1.8GHz Snapdragon 652 procesor i “samo” 3GB RAM-a. Unutarnje memorije na raspolaganju imate 32GB, a proširiva je do čak 2 terabajta putem MicroSD kartice. Iako su oba uređaja identičnih vanjskih dimenzija, SE je za 0,4 mm tanji. Prema detaljima koji su uklonjeni sa stranice, SE će također biti izrađen od aluminija. Nisu poznati detalji oko cijene i datuma dolaska.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)