Googleove preporuke za 2013.

Google je i ove godine sastavio službenu top listu aplikacija i igara.  Ono što smo mi napravili jest izdvojili one koje su besplatne. Bacite pogled i javite nam sviđaju li vam se!into-the-dead-630

 

Dots: A Game About Connecting

dotsZadatak je vrlo jednostavan: spojite što više istobojnih točkica u 60 sekundi. Puka jednostavnost nije recept za uspješnu igru, ali u kombinaciji s nekim drugim elementima ona može proizvesti odličan gameplay. To je slučaj i s ovim naslovom. Naime, igra je toliko jednostavna i koristi već toliko ispran model da na prvi pogled prilikom čitanja opisa aplikacije u Trgovini Play ne postoji ništa što bi vas privuklo, ali ukoliko se odlučite zaigrati je, brzo ćete vidjeti da se radi o zbilja simpatičnoj igri koja unatoč svemu ima “ono nešto”. Možda je upravo to razlog zašto ju je Google odlučio staviti na svoju listu najboljih u 2013. Igra također nudi i nekoliko različitih režima (endless mode, gravity shuffling mod, un-timed mode) te mogućnost igranja u multiplayeru. Uz sve to, tu si i nezaobilazni power-upovi koji vam mogu uvelike pomoći u dostizanju što boljeg rezultata. Preuzmite Dots: A Game About Connecting.
Povezani tagovi: Dots, Igra Dots, Dots Android

Into the Dead

into the deadMožete li preživjeti u nemilosrdnom svijetu prepunom zombija? Jer u ovoj igri se nalazite upravo u takvom svijetu, kako ste mogli pretpostaviti iz imena. Iako se radi o “još jednoj” zombi-pucačini, žanru koji je prilično popularan u zadnje vrijeme, Into the Dead se može pohvaliti s lijepom grafikom, napetim gameplayom i moćnim arsenalom oružja. Također, igra se konstantno nadograđuje i nadopunjuje novim sadržajem a završila je i na listi Editor’s choice, što svakako nešto govori. Unatoč kvaliteti, igra je besplatna, ali je također prepuna oglasa koji vrlo često iskaču i zauzimaju cijeli ekran što zna iritirati. Razumijemo da su oglasi za očekivati ako se već radi o besplatnoj igri, ali takav agresivni način prikazivanja nikako ne odobravamo. Sve u svemu, ako želite preuzeti Into the Dead, nećete ostati razočarani jer se radi o jednom od boljih naslova iz ovoga žanra.
Povezani tagovi: Into the Dead igra, Into the Dead Android

Juice Cubes

juice cubesRovio, razvojni studio koji je zaslužan za planetarno popularni Angry Birds predstavio je Juice Cubes, puzzle igru u kojoj je cilj spojiti voće iste boje i uzrokovati voćne eksplozije. Igra je vrlo šarena i zabavna iako se radi o već dobro poznatom žanru, a nudi više od 215 razina prepunih gusara, sirena i ostalih bića morske tematike. Igra konstantno dobiva novi sadržaj, pa su tako nedavno predstavljene snježne i zaleđene mape, točnije, njih čak 30. Kako se ipak radi o vrhunskom razvojnom studiju, kvaliteta je zagarantirana kao i redovita ažuriranja, stoga ako ste ljubitelj ovakvih igri, Juice Cubes trebao bi vam biti jedan od prvih izbora. Valja napomenuti i kako igra ima mogućnost isključivanja opcije kupovanja in-game sadržaja za pravi novac, što je zgodno ako ste roditelj koji klincima često posuđuje tablet ili mobitel za igranje a ne želite otkriti neočekivane troškove. Pratite poveznicu kako bi preuzeli Juice Cubes.
Povezani tagovi: Juice Cubes Android, igra Juice Cubes

The Blockheads

blockheadsAko vam se igra 2D Minecraft, pronašli smo ono što tražite. Iako Minecraft već ima brojne klonove na Trgovini Play, The Blockheads predstavlja izvrsnu alternativu ne samo klonovima nego i originalu, i ne, ne šalimo se kada to kažemo. Radnja se odvija u sandbox svijetu slobodnom za istraživanje koji je načinjen od različitih blokova i različitih bioma – od šuma do pustinja. Također morate voditi brigu o blockheadu – morate ga hraniti, ugrijati ga i dati mu odjeću i sklonište, a on će vas nagraditi većom produktivnošću. Pored toga, tu su i ostale stvari poput izrade i nadograđivanja oruđa, otkrivanja rijetkih metala, dragog kamenja i blaga, pecanje, izrada odjeće te jahanje. Kako je igra 2D, kontrole su puno lakše i nema nezgodnog rukovanja virtualnom “gljivom” što zna biti mukotrpno na manjim ekranima. Igra nudi i multiplayer pa je možete zaigrati i s prijateljima. Što reći osim: preuzmite The Blockheads!
Povezani tagovi: The Blockheads igra, igra Blockheads, Blockheads, Blockheads Android

Heroes of Dragon Age

heroes of dragon ageZa sve ljubitelje fantastike i kultnog serijala Dragon Age, Heroes of Dragon Age dolazi kao naručen. Iako se ne nadovezuje na trenutnu priču unutar Dragon Age univerzuma, određena poglavlja se ponavljaju te možete naučiti nešto više o pozadini cijele priče. Cilj ove igre na poteze je sastaviti snažnu “ekipu” koja će se suprotstaviti izazovima. Cijela igra je nepredvidiva te zahtijeva puno razmišljanja i taktiziranja, a nagrade dolaze u obliku zlata i iskustva. Kako je naglasak na sastavljanje što jače ekipe, pred vama je i opcija kupovanja moćnih likova pravim novcem, međutim, igru je moguće igrati i bez dodatnih ulaganja. Međutim, ako vojnike kupujete isključivo za zlatnike, odnosno in-game valutu, to znači da ćete na kraju završiti s nešto slabijom ekipom, a to nije dobro ako se mislite natjecati protiv drugih ljudi. U svakom slučaju, ako vas pozadina priče Dragon Age univerzuma zanima više od samog “nabrijavanja” vojnika, onda se opustite i uživajte. Preuzmite Heroes of Dragon Age.
Povezani tagovi: Heroes of Dragon Age Android, Igra Heroes of Dragon Age

Ako želite pogledati kompletnu listu, pratite poveznicu. Napominjemo još jednom: Ovo je Googleova lista, a ne naša.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)