Frontback dostupan za Android

frontback za android

“Selfie” groznica toliko je zavladala svijetom da je i Oxfordski riječnik priznao izraz “selfie” kao legitimnu riječ. Uz perverznjake, nesigurne tinejdžerke željne pažnje i općenito narcisoide, koristi od selfija imaju i servisi poput Instagrama te industrija smartphone aplikacija specijaliziranih za okidanje autoportreta. Jedna takva našla je svoj put i do Androida.

frontback

Frontback je popularna aplikacija u kojoj su donedavno mogli uživati tek iOS-ovci, ali sada su i korisnici Androida došli na svoje. Napokon možete iskoristiti obje kamere svojeg novog Galaxya S5 za nešto pametno! Naime, pomoću Frontbacka možete slikati s prednjom i stražnjom kamerom u isto vrijeme, a zatim te dvije slike spojiti u jednu. Primjerice, mislite da bi slika vašeg doručka iz nekog razloga mogla zanimati širu javnost na Instagramu, ali problem se pojavljuje u onom trenutku kada dolazi do dileme: nabaciti jutarnji krmeljavi selfie ili uslikati svoj K Plus kroasan? Rješenje leži upravo u spomenutoj aplikaciji. Uz okidanje selfija, možete dodati prijatelje, pregledati njihove slike, te svoje podijeliti s njima ili na nekoj od društvenih mreža.

(Iako je članak satirički napisan s namjernom ismijavanja cijele #selfie subkultureFrontback za Android je sasvim pristojna aplikacija s kojom će oni kreativniji moći uhvatiti zanimljive fotke.)

 

[pb-app-box pname=’com.checkthis.frontback’ name=’Frontback’ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)