Flappy Bird alternative

Flappy bird igre

Zakasnili ste s instalacijom Flappy Birda? Bez brige, pronašli smo odlične alternative koje su jednako besmislene i mogu jednako dobro poslužiti za gubljenje vremena. Naravno, napredniji korisnici mogu potražiti APK instalacijsku datoteku na forumu i sličnim mjestima, te instalirati originalnu igru, ali ovo ne bismo preporučili početnicima s obzirom da su ovakve situacije idealne za širenje malicioznog koda. Nazad na naš popis, imamo za vas pet varijacija na igru Flappy Bird:

Ironpants

Mehanička obilježja gotovo su identična onima u Flappy Birdu, jedino što u ovoj igri upravljate malenim superherojem koji se izmiče kutijama.

[pb-app-box pname=’air.e2applets.ironpants’ name=’Ironpants’ theme=’light’ lang=’en’]

Clumsy bird

Besramna kopija Angry Birds i Flappy Birda, koja kombinira vizualno ljepši stil ljutih ptica, s mehanikom Flappy Birda. Igra ima i priču, a cilj je spasiti jaja koja su vam ukrali zločesti zmajevi (zvuči poznato?).

[pb-app-box pname=’com.seriouscorp.clumsybird’ name=’Clumsy Bird’ theme=’discover’ lang=’en’]

Flappy Pig

Tko je rekao da svinje ne mogu letjeti? Preuzmite kontrolu nad anatomski neispravnom svinjom koja ima krila i pobjegnite od mesara koji vas želi sasjeći. Originalno? Da.

[pb-app-box pname=’net.lazybeez.flappypig’ name=’Flappy Pig’ theme=’discover’ lang=’en’]

Flappy Fish

Kako smo iskoristili dobar dio kopnenih životinja, prelazimo na vodene. Dakle, ista stvar – samo ovaj put kontrolirate ribu u podvodnom okruženju.

[pb-app-box pname=’com.entwicklerx.flappyfish’ name=’Flappy Fish’ theme=’discover’ lang=’en’]

Flappy Doge

Doge je dobio i svoju igru. Vizualni stil vrlo je sličan Flappy Birdu, a umjesto ptice upravljate Dogeom. Mehanika je mrvicu drugačija, pa nam se igra čini težom od originala (da, moguće je i to), dakle, nije za one koji se lako naljute. Ako ste fan Dogea, ovo je must have.

[pb-app-box pname=’com.flappy.flappydoge’ name=’Flappy Doge’ theme=’discover’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)