Bliži pogled na Moto 360

Tijekom intervjua sa Motorolinim podpredsjednikom Jimom Wicksom u sklopu obilaska novog Motorolinog stožera u Chicagu, na njegovom zapešću je prikazan njihov novi uređaj, Motorola Moto 360.   Ovog ljeta, Motorola planira izdati svoj ručni sat, točnije, “pametni sat”, imenom Motorola Moto 360. Tehničke specifikacije su zasad nepoznate, no zna se da će, pomoću podesivog displaya, sat biti jednako nosiv za ljevake i dešnjake, kao i to da će biti blago otporan na vodu. No, što je sa ogrebotinama? Zbog mogućnosti da će sat u svrhu zaštite trebati tzv. sapphire glass, skuplju verziju standardnog Gorilla Glass stakla koja navodno štiti Iphone 6 i iWatch, njegova će cijena biti povećana.

motorola-moto-360 purple-back-moto-360-smart-watch-release-date-smartwatch

Osim toga, iako nije sigurno kako će se Motorola Moto 360 napajati, navodno bi mogao koristiti magnetski Qi punjač poput nekih Googleovih smartphonea, što bi također utjecalo na cijenu, koja bi se mogla popeti i do $299.

Sat u videu je samo prototip i finalna verzija vjerojatno neće imati “M” logo. Također, čini se da je tijekom intervjua Wicks držao display ugašenim kako novinari ne bi vidjeli rane verzije njihovog Android Wear softvera. Nekoliko puta kroz intervju, Wicks ručno pali sat kako bi prošao kroz korisničko sučelje, što postavlja pitanje – hoće li korisnici biti prisiljeni ručno probuditi smartwatch? Ta opcija će definitivno odbiti neke, posebno imajući na umu da LG-ov smartwatch, LG G, nudi always-on zaslon.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)