Sljedeći korak pametnih satova – Pebble Time

Pebble time dostupnost

Pebble Time cijena

Pebble Watch, jedan od prvih konkretnih pametnih satova, koji je još prije tri godine pomutio tržište putem Kickstartera, sada se  ponovno vraća na njega –  ovaj put sa znatno širom idejom nego što je to bio prvi Pebble.

“TIME – To get even more excited” – službeni slogan Kickstarter kampanje

f17b33bd0b21890e353b9bbd47932ebc_largeApple je s današnjim datumom predstavio svoj Apple Watch, koji je definitivno postavio nove granice u industriji pametnih satova, no – iste te granice Pebble Time želi razbiti, te s novom E-Paper tehnologijom zaslona cilja na bolje performanse baterije s kojom računajte do sedam radnih dana bez punjenja – nešto što do sada nitko od konkurencije nije uspio napraviti. Što se izrade tiče, radi se o satu izrađenom od nehrđajućeg čelika, s Gorilla staklom otpornim na grebanje. Jednu od verzija možete pogledati i fotografiji lijevo, dok će do trenutka prodaje biti na raspolaganju nekoliko različitih boja i remena.

Čeka vas 6500 aplikacija i cijena od $299

Za razliku od svih ostalih pametnih satova, Pebble Time neće imati zaslon osjetljiv na dodir, nego tri dedicirane tipke te glasovnu navigaciju, koliko će takav pristup imati smisla, to budemo znali jednom kada uređaj bude dostupan. Također, ono što još treba spomenuti, svih 6500 aplikacija (više-manje) biti će dostupne na novom modelu, te Pebble već sada pregovara s razvojnim teamovima da nadograde svoje aplikacije kako bi odgovarao novom ekranu u boji. Cijena? $299 – za naše tržište računajte u eurima. Ako biste htjeli podržati kampanju, pratite ovaj link: www.kickstarter.com/PebbleTime

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *