Najbolji Android launcheri

najbolji android launcheri

Eksperimentiranje s različitim launcherima može biti jedno od zabavnijih iskustava na Androidu.  Uz one konvencionalne, u Trgovini Play možete pronaći i puno unikatnih koji potpuno mijenjaju izgled sučelja i način rada, stoga pogledajte koji su to najbolji Android launcheri.

Nova Launcher

S Nova Launcherom ne možete pogriješiti, jer radi se o stabilnom i brzom launcheru koji je trenutno jedan od najpoznatijih i najpopularnijih na Trgovini Play, a nudi odlične performanse te ga je moguće personalizirati zahvaljujući nizu opcija koje su dostupne čak i u besplatnoj verziji.

[pb-app-box pname=’com.teslacoilsw.launcher’ name=’Nova Launcher’ theme=’light’ lang=’en’]

Apex Launcher

Još jedan odličan launcher koji će vam pružiti dobru ravnotežu između performansi i funkcionalnosti. Besplatna verzija bude vam sasvim dovoljna, a nudi personalizaciju početnog zaslona, beskonačno scrollanje, izbor između više tranzicijskih animacija, irazličite stilove foldera. Plaćena verzija dodaje i mogućnost korištenja tema.

[pb-app-box pname=’com.anddoes.launcher’ name=’Apex Launcher’ theme=’light’ lang=’en’]

Smart Launcher 2

Ako želite unikatan launcher s minimalističkim pristupom, ne tražite dalje. Smart Launcher 2 vodi se filozofijom “više je manje”, stoga se na početnom zaslonu nalazi tek krug načinjen od najčešće korištenih aplikacija. Uz to, ovaj launcher ima i pametni app drawer u kojem se aplikacije sortiraju po kategorijama (multimedija, internet, igre). Plaćena verzija dodaje funkcionalnosti lock screenu te dodatni zaslon s widgetima.

[pb-app-box pname=’ginlemon.flowerfree’ name=’Smart Launcher 2′ theme=’light’ lang=’en’]

Buzz Launcher

Iako je većina launchera orijentirana na personalizaciju i prilagođavanje osobnim potrebama, Buzz Launcher ovo podiže na višu razinu. Pored toga što je krcat opcijama za personalizaciju ikona, pozadinskih slika, foldera i ladica, svoj početni zaslon možete dijeliti i s drugima, te pregledavati tuđe “kreacije” i preuzimati ih na svoj mobitel.

[pb-app-box pname=’com.buzzpia.aqua.launcher’ name=’Buzz Launcher’ theme=’light’ lang=’en’]

GO Launcher EX

Ovaj launcher već je dugo prisutan, što znači da za njega možete pronaći ogromnu količinu tema (preko 10.000), što je dobro za one kojima sučelje brzo dosadi pa često mijenjaju vizualni stil. Uz hrpu tema, tu je i popriličan broj animacija i widgeta te podrška za upravljanje gestama.

[pb-app-box pname=’com.gau.go.launcherex’ name=’GO Launcher EX’ theme=’light’ lang=’en’]

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)