Workshop on Embedded LTE Radio – besplatna stručna radionica

Ovom prilikom predstavljamo vam besplatnu stručnu radionicu Workshop on Embedded LTE Radio koja će se održati od 16.5. do 3.6. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Radionica spaja dvije atraktivne teme, ugradbene računalne sustave i obradu signala u komunikacijama te budućim inženjerima kroz seriju predavanja i praktičan rad pruža detaljan uvid u stvarnu problematiku s kojom se inženjeri susreću u industriji.

13000201_1835227243371130_4756529515251274679_n

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim studentima Sveučilišta u Zagrebu, a prijave za sudjelovanje se obavljaju preko sljedeće poveznice: http://eestec-zg.hr/lte-radio-prijava/ i otvorene su do petka 6.5. u ponoć. Službeno otvorenje je u ponedjeljak, 16.5. u 11:00 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a u nastavku obavijesti možete vidjeti raspored predavanja i detalje o radionici.

Radionica je podijeljena u dva dijela, teorijski i praktični. Teorijski dio se sastoji od serije predavanja koja će trajati od 17.5. do 23.5., a raspored je dan u nastavku obavijesti. Nakon teorijskog, slijedi praktični dio u kojem će sudionici imati na raspolaganju dva tjedna kako bi riješili zadatak koji implementira stvarne probleme s kakvima se inženjeri iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla susreću u svakodnevnom radu. Zadatak će se raditi na Zedboard platformama koje će biti postavljene u laboratoriju D138 na Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija, a svi sudionici će dobiti kartice za pristup. Rješenje će biti moguće predati do 3.6. Predavanja su otvorena za sve zainteresirane, međutim samo prijavljeni sudionici koji budu na barem 80% (4 od 5) predavanja i koji predaju rješenje praktičnog zadatka (neovisno o točnosti) će dobiti potvrde o sudjelovanju koje mogu priložiti životopisu te ulaze u izbor za nagrade za najbolja rješenja.

Detaljnije o radionici možete vidjeti na službenim stranicama studentske udruge EESTEC LC Zagreb, http://eestec-zg.hr.

Facebook stranica udruge: www.eestec-zg.hr

Facebook stranica eventa: www.facebook.com/LTEradio

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)