Do savršenog životopisa uz aplikaciju CV++

cv++

Još jedna domaća aplikacija našla je svoj put do Trgovine Play. CV++ namijenjen je svima koji svoju karijeru žele unaprijediti izradom profesionalnog životopisa. U vremenu kada je posla malo, a nezaposlenih osoba puno, ostavljanje odličnog prvog dojma na potencijalnog poslodavca je ključna stvar! CV++ vam pomaže upravo u tome.

O aplikaciji CV++

O samoj aplikaciji i procesu izrade životopisa pričao nam je Dario Radečić, autor CV++ aplikacije. Samo korištenje aplikacije je vrlo jednostavno, govori nam Dario, a posao koji mora obaviti korisnik je minimalan. Potrebno je preuzeti aplikaciju, ispuniti svoje osnovne podatke poput imena, prezimena, adrese, broja mobitela, email adrese kao i podatke o radnom iskustvu, obrazovanju, vještinama i nagradama koje ste ostvarili tijekom svoje karijere (ukoliko jeste).

Jednom kada te podatke unesete potrebno je odabrati jedan od 12 ponuđenih predložaka. Dario kaže kako će ih s vremenom dodavati sve više. Nakon toga potrebno je podatke potvrditi (aplikacija će se sama pobrinuti o tome), a nakon potvrde otvorit će se prozorčić za slanje emaila. U tom prozorčiću vidjet ćete sve podatke koje ste u aplikaciji unijeli te je za završetak vašeg dijela posla potrebno pritisnuti oznaku za slanje emaila. Email će biti poslan Dariu te će vam on u roku od 24 do 48 sati na vašu mail adresu poslati završen životopis u PDF formatu.

CV++ je besplatan, ali  izrada životopisa se naplaćuje

Aplikacija je besplatna za preuzimanje, ali sama izrada životopisa nije besplatna. U ponudi su trenutno na raspolaganju tri vrste životopisa – osnovni, standardni i profesionalni. Više o svakome možete pročitati unutar aplikacije pritiskom na oznaku info na početnom zaslonu. Cijene izrade životopisa kreću se od 5 do 15 eura, ovisno o predlošku koji izaberete.

Nakon potvrde kupovine u aplikaciji račun će biti poslan na vašu email adresu. Jednom kada ga platite (karticom ili putem PayPal-a), svoj životopis možete očekivati u roku od 24 do 48 sati. Za dodatne informacije i upite slobodno se možete javiti autoru aplikacije na njegovu e-mail adresu.

[appbox googleplay com.darioradecic.resumecreator]