Sony predstavio SmartBand 2

Sony SmartBand 2

Sony je predstavio SmartBand druge generacije, narukvicu s unaprijeđenim senzorima i značajkama kako bi praćenje otkucaja srca i ostalih fizičkih aktivnosti bilo još lakše. 

smart band 2, Source: Mashable

Sony SmartBand 2 je uređaj u koji će se mnogi zaljubiti iako inicijalno neće imati osjećaj da im treba. Riječ je o pametnoj narukvici koja u svojoj nadograđenoj izvedbi druge generacije donosi poboljšanja te koja brojnim senzorima bilježi životne događaje i daje vam uvid u razinu otkucaja srca, fizičku pripremljenost, stres i opće stanje. Samim time, Sony SmartBand 2 svrstava se među najnaprednije uređaje u ovom tržišnom segmentu.

Kombiniranje funkcija pametnog sata i pametne narukvice

Mjerenje razine stresa posebno je zanimljiva opcija koja će dobro doći svima na zahtjevnim radnim mjestima. Akcelerometar i senzor mjerenja otkucaja srca konstantno rade zajedno i prate varijacije pulsa, omogućavajući vam da izmjerite razine fizičke pripremljenosti, stresa i uzbuđenja tijekom cijelog dana. Također možete uživati i u boljoj kvaliteti sna, jer narukvica prati spavanje i na temelju toga, pametni alarm vas budi laganim vibriranjem u najbolje vrijeme na temelju vašeg ciklusa spavanja. Uz sve ovo, narukvica ima i obilježja pametnog sata jer se spaja na pametni telefon i pruža uvid u obavijesti, pozive i poruke te vam omogućuje obavljanje poziva. E-ink zaslon brine se za malu potrošnju baterije, što je dodatni plus. SmartBand 2 bit će dostupan u 60 zemalja širom svijeta po cijeni od oko 119 EUR, a isporuke počinju od rujna 2015.SmartBand_2

CIJELI PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)