Plaćajte prenosivim uređajima uz MasterCard i Coin

Mastercard Move Coin

MasterCard je najavio partnerstvo s kompanijom Coin kojim će se omogućiti MasterCard plaćanja putem velikog broja nosivih uređaja poput fitness narukvica, pametnih satova i drugih. Ova suradnja temelji se na programu Commerce for Every Device kompanije MasterCard predstavljenom u listopadu 2015. godine kojim će se omogućiti da svaki nosivi uređaj ili modni dodatak postane sredstvo za plaćanje.

Omate Wherecom K3 (2)


Kompanija Coin pružit će hardversku i softversku tehnologiju

Kompanija Atlas Wearables, specijalizirana za dizajniranje naprednih fitness narukvica, Moov, proizvođač osobnih fitness uređaja i Omate, proizvođač modnih pametnih satova, prvi su proizvođači nosivih uređaja koji će implementirati platne tehnologije kompanija MasterCard i Coin u svoje proizvode.

Sjajno je to što program kompanije MasterCard omogućuje dodavanje mogućnosti plaćanja u proizvode koje korisnici već koriste, poput narukvica za fitness, nakita, odjeće i satova“, izjavio je Sherri Haymond, viši potpredsjednik digitalnih plaćanja kompanije MasterCard. „Ovime uređaji postaju korisniji, a povećava se i vrijednost koju proizvođači pružaju svojim korisnicima. Coin nadopunjuje ovaj pristup i omogućuje nam dosezanje šireg broja proizvođača nosivih uređaja“.

Kompanija Coin pružit će hardversku i softversku tehnologiju koja je integrirana s uslugom MasterCard Digital Enablement Service (MDES), a koja se može jednostavno i brzo ugraditi u uređaje koji time postaju platni uređaji. Korištenjem programa MasterCard Digital Enablement Express i tehnologija kompanije Coin pojednostavit će se komercijalizacija ovih tehnologija, a izdavatelji platnih kartica moći će proširiti svoje usluge na nove kategorije uređaja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)