Najstariji domaći gaming portal nazad u akciji!

Gamer hr hrvatska

Najstariji gamerski portal u Hrvatskoj, Gamer.hr, ponovno je pokrenut pod vodstvom tvrtke Webtek Digital. Sadržaj portala činit će klasični dio – novosti, pregledi i recenzije vezani uz gaming industriju, te dodatni sadržaj u smislu hardvera, retro igara te specijala u obliku kolumni i različitih tekstova vezanih uz gamersku svakodnevnicu. Nagradne igre, online turniri i offline LAN radionice također su u planu za sljedeću godinu, no za sada je fokus na kvalitetnim člancima i okupljanju novih i starih fanova.

Gamer-hr-portal

Portal se vraća redizajniran, zajedno s iskusnom ekipom autora i urednika

Ovaj put iza portala stoji više od 10 autora s iskustvom koji su do sada objavili nešto više od 120 članaka. U nastavku slijedi lista pet nama najboljih, a u međuvremenu svakako posjetite njihov Facebook fanpage kao i riječ urednika za ovaj mjesec. Projektu želimo sve najbolje i veselimo se suradnji!


Najbolje grafičke kartice za CS:GO
CS:GO je relativno zahtjevna igra, pogotovo ukoliko želite imati stabilnih 60 FPS-a. Svi savjeti oko optimizacije pomažu u ograničenoj mjeri, a ako ništa drugo – vrijeme je za promjenu vaše grafičke kartice. Iako sama igra nije optimizirana za neki specifičan model ili proizvođača, činjenica je da ćete uz bolje komponente dobiti bolji FPS, gdje smo za vas izdvojili one modele koje performansama opravdavaju cijenu, ali su ujedno i isprobani od strane Gamer CS:GO klana.

Link na članak: Najbolje grafičke kartice za CS:GO


 Kako izmjeriti potrošnju računala?

Velika većina korisnika ne zamara se pretjerano s potrošnjom svojeg računala, pogotovo u današnje vrijeme gdje su ista sve efikasnija pa tako troše manje nego prije unatoč većoj snazi. Naravno, ima nas onih koji volimo otići malo dublje u materiju slične tematike, a upravo zbog toga linkamo na članak koji će pokriti različite metode s kojim se bez problema može saznati točna (ili barem približna) ukupna potrošnja računala i njegovih individualnih komponenti.
 Stari prijenosnik kao drugi monitor
Stari prijenosnici najčešće završe u oglasnicima ili u dijelovima, ali umjesto prodaje za siću, razmislite o izradi drugog monitora za vaše stolno računalo. Radi se o relativno jednostavnom DIY vikend projektu, a u nastavku pogledajte detaljan tutorial kako to možete učiniti sami.

Link na članak: Stari prijenosnik kao drugi monitor


Preporuka SSD diskova od 300 do 900 kuna

Davno je bilo kada smo za jedan prosječan 80 GB SSD morali izdvojiti nekoliko tisuća kuna. Cijene im padaju iz dana u dan, a u ovom trenu se sve vrti oko ranga diskova do 900 kuna. Imamo one jeftinije do 400 kuna, koji su odlični kao sistemski disk i mogu udanhuti život u vaše starije računalo ili prijenosnik u trenu te imamo nekoliko odličnih modela od 700 kn do 900 kn koji su vrijedni ozbiljnije investicije. U nastavku vam donosimo pregled preporuka, a na vama je da odaberete onaj koji je cjenovno najbliže vašem budžetu.
 Skidate crackove? Nemojte
pirateMožda mislite da niste počinili previše štete ako ste piratizirali neki ultra popularni naslov velikog izdavača, no ako to isto učinite s naslovom manjeg razvojnog studija koji se trudi probiti svim silama, vjerujte da ste im baš vi, osobno, učinili ogromnu štetu. Zanimaju vas detalji? Bacite oko na tekst!

Link na članak: Skidate crackove? Nemojte


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)