LG Nexus 5X od danas dostupan u Vip centrima

Nexus 5x cijena hrvatska vip

LG Nexus 5X je jedan od prvih uređaja na tržištu s Androidom 6.0 Marshmallow te dugoočekivani nasljednik popularnog Nexusa 5 koji je osvojio tržište svojom cijenom i kvalitetom.

LG Nexus 5X, o kojem smo pisali prije koji tjedan, dolazi s oštrim 5,2-inčnim Full HD IPS zaslonom gustoće 423 ppi s naprednom tehnologijom In-Cell Touch koja omogućava brže prepoznavanje, bolju vidljivost na otvorenom te oštriju sliku. Mobitel pokreće Qualcomm Snapdragon 808 koji uz 2GB RAM-a osigurava odlične performanse za ovaj cjenovni rang. Novitet je i novi, reverzibilni USB Type-C ulaz. Nažalost, mobitel se i dalje oslanja na USB 2.0 standard prijenosa, ali desetominutno punjenje će dati dovoljno snage za gotovo četiri sata trajanja baterije, prema riječima proizvođača.

LG nexus 5x vip cijena


LG Nexus 5X sigurniji je zahvaljujući Nexus Imprintu

LG Nexus 5X je sigurniji nego ikad te ga je još jednostavnije koristiti uz Nexus Imprint, senzor otiska prsta koji je praktično smješten na pozadini gdje prst prirodno stoji pri držanju uređaja. Zahvaljujući brzom otključavanju i zaključavanju, LG Nexusa 5X je gotovo instantno spreman za upotrebu. Stražnja kamera ima 12,3 MP, a prednja 5 MP. Senzor od 1.55µm stražnje kamere i senzor od 1.4µm kamere smještene iznad zaslona apsorbiraju više svjetlosti u usporedbi s bilo kojim prethodnim uređajem iz serije Nexus, što rezultira kvalitetnijim fotografijama sa zapanjujućim detaljima čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Nexus 5X snima 4K i slow-motion videozapise što ga čini multimedijski najnaprednijim Nexusom dosad.

https://www.youtube.com/watch?v=QLqHZLdt_jE

LG Nexus 5X dostupan je u pretplati već od 9 kuna

LG Nexus 5X dostupan je u Vip ponudi uz pretplatničku tarifu Bez granica XL+ za 9 kuna jednokratno uz 90 kuna mjesečne otplate. Uz Vipnetove tarife Bez granica+ korisnici na svojim LG Nexus 5X uređajima mogu uživati u surfanju u 4G+/LTE mreži.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)