Gamer.hr – Najstariji gaming portal u Hrvatskoj

gamer.hr portal

Gaming je danas u svakoj pori društva, htio to netko priznati ili ne. Ne radi se samo o igračima koji brojne sate provode pred računalom ili za nekom konzolom, već svima onima koji dio svog vremena igraju video igre. Radilo se o igrama na društvenim mrežama, onima koje igrate pomoću web preglednika ili najnovijih naslova u industriji video igara. Zato smo se odlučili osigurati gamerima svih vrsta i uzrasta mjesto kakvo već dugo zaslužuju, a nisu ga imali. Gamer.hr je najstariji gaming portal u Hrvatskoj, kojem nedavno udahnut novi život, a zadaća je jednostava: napraviti portal gdje će svaki gamer pronaći nešto za sebe i moći pratiti svakodnevne vijesti iz gaming industrije, ali i široj javnosti prikazati gaming kao nešto više od samog hobija igranja video igara. Ciljevi koje smo si postavili nisu nimalo jednostavni, ali mi ionako nismo gameri koji igraju na “Easy”.

gamer.hr portal

Smatramo da nije dovljno biti medij koji će producirati samo vijesti, već želimo biti aktivni dio domaće gaming scene kako bi doprinjeli njenom rastu i razvoju, a to se može samo uz puno promišljanja, truda i rada. Tako ćete uz svakodnevne vijesti iz gaming industrije na Gamer.hr pronaći i članke koji dublje ulaze u bit problema i analiziraju segmente gaminga koji su na našim prostorima dosad bili zanemarivani, također ćemo organizirati i turnire u raznim video igrama. Želimo pružiti podršku svima onima koji već rade na promociji gaminga na bilo koji način, bilo to organiziranjem turnira, streamanjem video igara ili stvaranju sadržaja poput tekstova ili videozapisa, ako ste prepoznali u ovom dijelu teksta, slobodno se javite na admin@gamer.hr

Ukoliko ipak uživate u samom gamingu, pobrinuli smo se da na portalu uvijek možete pročitati nešto što vas zanima i dobiti relevantne informacije o svim aspektima gaminga. Svoje tekstove temeljimo primarno na interesu naših korisnika. Odličan primjer je članak “Što je mehanička tipkovnica i zašto vam treba?” gdje smo objasnili kako funkcionira mehanička tipkovnica, treba li vam uopće ili ne i na kraju, ono najvažnije, gdje ih možete kupiti i po kojim cijenama.

Svjesni situacije u kojoj se naša država nalazi, naši autori su danima preuzimali besplatne igre za PC i testirali ih samo za vas kako bi vam mogli sastaviti tekst “Najbolje besplatne igre za PC“, u kojem možete pronaći naš izbor najboljih besplatnih igara i o svakoj ukratko pročitati o čemu se radi i gdje možete do njih doći. Znamo da nemaju svi neograničeni internet da bi mogli preuzimati sve što ih zanima, a nekad nam to nedopuštaju niti internet brzine. Ne brinite, mi smo tu za vas.

Za sve one koji su više okrenuti prema natjecateljskom gamingu, odnosno eSportu, napravili smo cijelu seriju članaka na tu temu. Međutim, jedan se ističe. Prvi smo u Hrvatskoj detaljno prikazali eSport kao relevantan i brzo rastući segment gaming industrije, saznali sve brojke i statistike za vas te spojili to u jedan članak koji je i dalje najdetaljnija analiza eSporta napisana na hrvatskom jeziku. Recite nam što vi mislite, “Predstavlja li eSport trend ili budućnost kompetitivnog gaminga?

Suočeni s brojnim pitanjima na neke smo odgovorili i putem tekstova, jedno koje nam se često postavljalo bilo je i “Zašto igram(o) Counter-Strike?” u kojem je naš Counter-Strike guru Zvonimir “professeur” Burazin, igrač s bogatim Counter-Strike iskustvom, kvalitetnom analizom odgovorio na pitanje iz naslova i svako moguće potpitanje te na najbolji mogući način odgovorio svima onima koji nisu fanovi navedene igre.

Bilo da želite pročitati najnovije vijesti vezane uz gaming, provjeriti isplati li se kupiti neku igru ili komad hardvera ili samo tražite kvalitetne autorske tekstove o najčešćim pitanjima s kojima se gameri susreću, Gamer.hr je tu za vas. Sve kritike i ideje čitamo i o njima raspravljamo, konstantno tražimo prostor za napredak i uvijek ga nalazimo, a vi to nagrađujete sve većim brojem posjeta i konstantnim vraćanjem na portal, zato vam hvala. Ono što vam možemo obećati je da je ovo tek početak; portal raste, a svi mi skupa s njim. Kombinacija mladosti i iskustva kod traženja autora pokazala se kao pun pogodak, ali samo jedan u nizu koje je Gamer.hr postigao. Sve novosti vezane uz portal i objave možete pratiti i na službenoj Facebook stranici Gamer.hr, koja je u samo godinu dana udesetorstručila broj fanova i baš kao portal, konstanto raste. Bilo kroz tekstove, turnire ili preko nišana, vidimo se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)