Sony Xperia Z5 Pink od sada i službeno

Xperia Z5 Ruzicasta pink

Dobra vijest za sve djevojke i one koji se tako osjećaju: službeni blog Sony Xperia je ovaj tjedan objavio kako će se ružičasta varijanta njihovog flagshipa pridružiti ostalim Xperia Z5 modelima na tržištu. Iako su glasine s partner portala već neko vrijeme špekulirale o novim bojama, najava ovog modela bila je očekivana tek krajem prvog kvartala ove godine.


Sony Xperia Z5 pink ruzicasta

Na službenom blogu izjavljeno je kako se nova varijanta uređaja hvali istom završnom obradom stakla (frosted glass) u kombinaciji s blijedo-ružičastom paletom boja koje ugodno nadopunjuju postojeće boje na tržištu – zelenu, bijelu i crnu. Rikke Gertsen Constein, čelni čovjek Sonyja kada je u pitanju dizajn, izjavio je kako su inspiraciju tražili na mjestima na kojima se prirodno mogu pronaći nijanse ružičaste boje – od cvata japanske trešnje do boje neba u sutonu. “Željeli smo da boja izgleda upečatljivo i moderno, a ovdje materijal igra vrlo važnu ulogu. Smatramo da smo s light dusky pink postigli svjež i moderan dizajn.”

U ovom trenu se ne zna točna cijena uređaja kao ni datum izlaska, no vjerujemo da će cijenom biti u rangu “klasične” Xperije Z5 (oko 4500 kuna). Kao i ostale verzije, Xperia Z5 Pink ima sljedeće specifikacije:

  • Kameru od 23 megapiksela
  • Ugrađeni čitač otisaka prstiju za jednostavnije i sigurnije otključavanje
  • Kombinaciju okvira od metala i poleđine od stakla
  • Četverojezgreni, 64-bitni Qualcomm Snapdragon 810 procesor, s podrškom za 4G LTE mrežu
  • Odličnu bateriju od 2900 mAh

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *