Black Friday – brutalni popusti na Mobis.hr

Mobis.hr na određene uređaje iz  ponude mobitela i mobilne tehnologije nudi popuste čak do 50%!  Vanredni popusti trajat će od petka 24.11. do ponedjeljka 27.11.2017.godine, a obuhvatit će više od 110 vrsta mobitela i čitav niz dodatne opreme.

Mobis.hr nudi najbolji izbor mobilnih uređaja za sve generacije, raznovrsnu dodatnu opremu, gadgete i korisne savjete. Iz bogate ponude mobitela bez ugovorne obveze, svaki korisnik može pronaći savršen uređaj za sebe ili za dragu osobu kao dar u blagdansko vrijeme koje nam slijedi. Od klasičnih mobitela na tipke do pametnih telefona sa zaslonima do 6”. Od Meizu telefona za mlade geekove koji preferiraju vrhunski nabrijan mobitel do Doro klasičnih mobitela za starije te legendarne Nokije za sve generacije.

Mobis.hr webshop omogućuje lako snalaženje, jednostavan pregled cjelokupne ponude i brzo pronalaženje svih potrebnih informacija kako bi kupovina bila što ugodnija.

Omogućeno je plaćanje pouzećem, kreditnim karticama do 12 rata bez kamata, PayPalom te Foto plaćanjem kako bi se kupcima osigurala jednostavna i sigurna kupovina, a osigurana je i mogućnost povrata u roku od čak 20 dana. Kupovina iz udobnosti vlastitog doma s besplatnom dostavom za iznose iznad 200,00 kn vrijednosti, spašava od čekanja u redu na blagajnama trgovina.

Cilj nam je zadovoljan kupac koji je odabrao uređaj jer odgovara baš njegovim potrebama. mobis.hr korisnicima zato daje podršku prije i prilikom kupovine putem društvenim mreža, online chata na stranici, telefonom (01 6188 514) te u prodavaonici na adresi Heinzelova 96, 10000 Zagreb.

Kako pratiti Black Friday ponudu?

Kako bi na vrijeme vidjeli ovu brutalnu ponudu za nadolazeći “Black Friday” preporučujemo prijavu na mobis.hr newsletter i u petak ujutro ćete mailom primiti sve informacije o ponudi koja se ne propušta.

Prijavite se na mobis.hr newsletter jer su količine uređaja ograničene, a popusti vrijede od 24.11. u 0:00 do 27.11. u 23:59. Ugrabite brutalne popuste dok traju.

Link za prijavu na mobis.hr newsletter je ovdje.