Sony i Samsung ismijavaju novi iPhone

Lansiranje proizvoda za najveće konkurente često predstavlja priliku za dodatnim publicitetom tako što privlače pozornost na sebe odnosno na neke značajke u kojima su bolji. Sony je, čini se, pronašao Appleovu bolnu točku.

Sony se preko Twittera obrušio na Appleov netom izašli iPhone 6s i njegovu nepromijenjenu bateriju. Apple je naime objavio da će iPhone 6S imati istu 1710 mAh bateriju kao i prethodni model, a tvrde da je jedno punjenje dovoljno za 12 sati interneta, odnosno 24 sata razgovora. Naravno, rezultati iz stvarnog svijeta govore nešto sasvim drugo.

Virtualno sprdanje na društvenim mrežama

Sony s druge strane ima realnija obećanja koja je već potvrdio s prošlim modelima. Možemo očekivati do 2 dana autonomije s novom Z5 linijom koja koristi baterije od 2700 do 3430 mAh te odličan Stamina mode koji je Sonyjevim korisnicima dobro poznat. Povrh toga, dostupan je i ultra stamina mode na kojem mobitel navodno može izdržati do mjesec dana na jednom punjenju. Sony je preko Twittera pitao Siri:“Hey Siri, what about battery life?“

xperia twitter

Za potpuni doživljaj objavili su i link na Sonyjevu stranicu gdje se korisnike usmjerava kako da se prebace s iOS-a na Sony pametne telefone. Nije ostao dužan niti Samsung koji je pokrenuo niz objava u kojima se ruga „inovativnim“ značajkama novog iPhone 6S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)