Od sada besplatan – Zombies, Run!

Zombies, Run!

Zombies, Run! je poprilično zanimljiva aplikacija/igra koja kombinira rekreativni element s pričom koja vas motivira na kretanje. Svjetlo dana ugledala je 2012. godine na Android platformama, kreirana je u Six to Start studiju, a sada je možete pronaći i u besplatnoj verziji. Ako do sada niste upoznati s njome, preporučamo da je isprobate, a način na koji radi je jednostavan – preko slušalica čujete priču koja vas stavlja na mjesto glavnom protagonista u gradu opkoljenom zombijima, a vaš zadatak je trčati kako nebi bili uhvaćeni. GPS na uređaju mjeri udaljenost koju ste prešli i stvara graf koji prikazuje napredak iz dana u dan. Svakim novim trčanjem dobivate novu misiju koju morate ispuniti, dok je krajnji cilj izgradnja baze kako bi se zaštitili od zombija.

Dio svoje popularnosti aplikacija može zahvaliti činjenici što gameplay zapravo stvara veliku motivaciju za trčanje i zbog toga privlači sve više novih korisnika. Aplikacija dobiva nadogradnje, a trenutačno je na četvrtoj sezoni, koja je ujedno i donijela besplatnu verziju. U njoj je dostupan dio prve i cijela četvrta sezona, dok je mogućnost otključavanja nove misije dostupna jedanput tjedno.

Sa četvrtom sezonom već postojeći korisnici imaju pristup svim misijama do kraja treće sezone, skupa s dodacima kao što su Interval Training i Race Mission. Za otključavanje misija u najnovijoj sezoni ipak moraju čekati tjedan dana. Inače, nova nadogradnja donosi i mnogo poboljšanja što se tiče samog rada aplikacije. Ispod možete pogledati Zombies, Run! trailer, dok se ispod njega nalazi link za skidanje besplatne verzije aplikacije koji vas direktno vodi u Google Play trgovinu.

[pb-app-box pname=’com.sixtostart.zombiesrunclient’ name=’Zombies, Run! (Free)’ theme=’discover’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *