Novi Lenovo YOGA 10 HD+

Originalni Yoga tablet bio je inovativan proizvod koji je osvježio tržište tableta, a sada ima dostojnog nasljednika koji i dalje nudi vrhunsko mobilno iskustvo u tri položaja rada.

Lenovo je na MWC-u predstavio novi YOGA tablet 10 HD+, Android uređaj koji se oslanja na više položaja korištenja: Hold, Tilt i Stand, a sve to uz osvježene specifikacije kao i odličan HD zaslon.

lenovo-tablet-yoga-10-hd-plus-keyboard-cover-8

Nove značajke

Prvo što će korisnici zamijetiti je sjajan 10.1 inčni HD zaslon rezolucije 1920 x 1200 piksela koji će gledanje filmova i slika pretvoriti u pravi užitak. Slike i tekst se također automatski prilagođavaju na temelju ambijentalnog svjetla, čineći korištenje ugodnijim. Također je osvježena i unutrašnjost, pa tablet sada pokreće novi četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 400 uz Android 4.3, a tu je i Dolby® zvuk kao i 8MP stražnja kamera s kojom ćete moći slikati kvalitetnije fotografije. Kako bi što više mogli uživati u novom Yoga tabletu, ugrađena je i odlična baterija koja će izdržati nevjerojatnih 18 sati rada.

Yoga-Tablet-10-HD_02

Tri načina rada

Ono što se korisnicima najviše svidjelo kod originalnog Yoga tableta bio je inovativan dizajn i praktičnost koju pružaju tri načina rada, a isto iskustvo nudi i nasljednik. Cilindrična baterija dozvoljava držanje za vrijeme čitanja (Hold) ili stavljanje u Tilt položaj radi postizanja boljeg kuta gledanja, a ukoliko uređaj želite postaviti uspravno, možete to učiniti postavljanjem novog i poboljšanog držača (kickstand) kojim se uređaj postavlja u treći način rada – Stand. Ovaj način rada pruža stabilniji položaj tableta uz uspravnost od 30° do 80°.

Lenovo YOGA tablet 10 HD+ bit će dostupan od travnja po početnoj cijeni od 349 američkih dolara.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)