Lenovo predstavio mobilne uređaje TAB3

Lenovo TAB3_10 Business_Splash Proof

Lenovo je predstavio TAB3 10 Business, tablet za poslovne korisnike kojeg pokreće operativni sustav Android, te TAB3 7 i TAB3 8, prvu seriju tableta tvrtke Lenovo osmišljenu za obiteljsko korištenje. Uređaj TAB3 10 Business namijenjen je poslovnim korisnicima, zaposlenicima je jednostavan za korištenje te spaja snagu i raznolikost Androida 6.0 s optimizacijom i uslugama koje su najvažnije poslovnim profesionalcima. Tablet, koji u potpunosti podržava Android For Work™, dolazi s nizom sigurnosnih i enkripcijskih opcija kako bi korisnicima pomogao održati ove uređaje i poslovne podatke koji se nalaze na njima sigurnima.


Budite u pokretu s TAB 3 10 Business

TAB3 10 Business optimiziran je za mobilnost u poslovanju te podržava zaposlenike koji stalno moraju biti u pokretu. Prilagođava se različitim načinima korištenja, od konferencijskih dvorana do tvorničkih prostora ili prodajnih kioska. Korisničke studije tvrtke Lenovo pokazuju kako je tablet uređaj koji se najviše dijeli među članovima obitelji. Stoga smo TAB3 8 i 7 dizajnirali za dijeljenje – podržavajući multi-korisničke načine rada. Budući da znamo kako će ga koristiti djeca, uveli smo način rada namijenjen djeci sa značajkama koje su njima lagane za korištenje poput prilagodljivog zaslona, na ovaj ga način čineći primjerenim svim članovima obitelji.

TAB3 10 Business bit će dostupan od srpnja 2016. godine; TAB3 7 s početnom cijenom od 119 eura od lipnja 2016, a TAB3 8 s početnom cijenom od 149 eura, bit će dostupni preko Lenovo maloprodajnih partnera.

Svi Lenovo proizvodi su dostupni na www.lenovo.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)