HTC predstavio HTC One A9s

HTC One A9s hrvatska

HTC, vodeći inovator u području mobilnih tehnologija i virtualne stvarnosti predstavio je HTC One A9s – najnoviji pametni telefon višestruko nagrađivane obitelji HTC One. U skladu s HTC-ovom tradicijom dizajnerske izvrsnosti i svjetski poznate tehnološke inovativnosti, HTC One A9s je kreiran kako bi inspirirao novu generaciju mobilnih telefona koji pružaju besprijekornu preciznost izrade i kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Za svoj kultni dizajn i nevjerojatne značajke HTC One obitelj pametnih telefona osvojila je niz strukovnih nagrada, a HTC One A9s nastavlja tu tradiciju. Kućište pametnog telefona HTC One A9s inspirirano je prirodom, a dvobojna završna obrada savršeno reflektira svjetlo. Polirani rubovi neprimjetno se spajaju sa zaslonom dijagonale 5 inča, dok se na tipkama i gumbu za uključivanje vidi koliko je pozornosti posvećeno svakom detalju. Osim što je elegantan, HTC One A9s je pouzdan i izdržljiv jer je tijekom proizvodnje bio izložen stotinama testova padanja i grebanja te stotinama sati ekstremnih vremenskih uvjeta. Chialin Chang, HTC-ov predsjednik Odjela pametnih telefona i povezivih uređaja izjavio je:

Telefonom HTC One A9s širem krugu potrošača ponudili smo precizno izrađen uređaj s metalnim kućištem koji odlično izgleda. Inspiriran prirodom i stvoren za život, HTC One A9s posebno je vrijedan jer kombinira finoću izrade i pouzdanost, prekrasno metalno kućište i snažne perfomanse.

Brz pristup nadohvat ruke

Iako se otvara jednim dodirom prsta, HTC One A9s sigurno štiti vaše dragocjene podatke. Senzor prepoznaje otisak prsta gotovo iz svakog kuta i položaja. Otisak prsta istodobno može biti ključ koji jednostavno i brzo otvara aplikacije zaključane uz pomoć značajke Boost+ – kombinacije alata koji vašem telefonu pružaju dodatnu sigurnost, privatnost i vrhunske performanse.

Više kontrole i slobode upravljanja

Dinamičkim dodjeljivanjem resursa prema potrebi, besprijekornim izmjenjivanjem aplikacija i nižom potrošnjom baterije te smanjenjem količine napajanja koju troše pozadinske aplikacije HTC Boost+ održava vrhunsku formu vašeg telefona. HTC Boost+ istodobno čisti vaš telefon od privremenih datoteka i šalje vam podsjetnike o aplikacijama koje neko vrijeme niste koristili. Boost+ pomaže vašem HTC One A9s pametnom telefonu da radi kao da je tek kupljen i to dugo nakon što ste ga po prvi put stavili u funkciju.

Ne samo da želite da vaš telefon cijelo vrijeme radi kao da je tek kupljen, već želite da radi onako kako ste vi zamislili. HTC One A9s može biti jedinstven baš kao i vi. HTC Freestyle Layout oslobađa vas zaslonske mreže i dopušta vam da budete kreativni. Slobodno povlačite ikone, naljepnice i widgete baš onako kako vi to želite. Naslažite ih, preklopite ih ili ih jednostavno grupirajte. Naljepnice možete povezati s aplikacijama ili se u potpunosti riješiti zaslonskih ikona. Vaš početni zaslon je vaš, koristite ga onako kako vama najbolje odgovara. 

Oživite vaše uspomene

Jedna od najvažnijih stvari na pametnom telefonu jest njegova kamera. Kako bi fotografije bile jasne i oštre glavna kamera na uređaju HTC One A9s ima razlučivost od 13 MP i značajku automatskog fokusiranja. BSI senzor pomaže vam snimiti detalje pri slabom osvjetljenju kako bi večernje fotografije izgledale sjajno. Postavka Pro mode omogućuje snimanje u RAW formatu koji pruža potpuni nadzor nad naknadnim uređivanjem slike.

Prednja kamera od 5 MP omogućit će vam fantastično i jednostavno snimanje selfieja. Selfie možete snimati bez korištenja ruku uz pomoć značajke Glasovni selfie, ili možete aktivirati opciju Automatski selfie koja snima fotografiju tako da se samo nasmiješite, dok pomoću značajke Makeup uživo možete korigirati boju kože kako bi izgledali besprijekorno tijekom snimanja.

Savršena kamera dobra je koliko i mogućnost da sačuvate, pretražujete i dijelite fotografije. HTC One A9s pruža neograničenu besplatnu pohranu na servisu Google fotografije. Više se ne morate brinuti o manjku prostora na telefonu. Sve fotografije i videozapisi spremaju se u oblak gdje im možete lako pristupiti. Istodobno brzo i lako pronađite fotografije uz pomoć naprednog pretraživanja. Fotografije možete pretraživati po licima, lokacijama, objektima i temama, ili ih možete pretraživati i ručno uz pomoć ključnih riječi.

Nadahnut prirodom, a napravljen za život, HTC One A9s kombinacija je pouzdanosti, profinjenosti i snage te može ispuniti sve vaše svakodnevne potrebe.