HT-ov Pickbox od sada na svim ekranima

Korisnici MAXtv-a od danas imaju mogućnost, osim putem MAXtv videoteke, sadržaj Pickboxa gledati i na svim ostalim ekranima: računalu, tabletu ili smartfonu, bez dodatne naknade. Hrvatski Telekom je za istu cijenu mjesečne naknade kao i dosad (31,67 kuna uz ugovornu obvezu od 12 mjeseci ili 38 kuna mjesečno bez ugovorne obveze) korisnicima omogućio neograničeno uživanje u gledanju vrhunskog sadržaja Pickboxa na svim ekranima.


Pickbox je u potpunosti lokaliziran

Ono što Pickbox razlikuje od sličnih servisa je sadržaj koji je potpunosti lokaliziran, odnosno sadrži hrvatske titlove. Pickbox korisnicima donosi svjetske premijere najboljih američkih serija, filmskih i Disney klasika, s ukupno 3.000 naslova koji se kontinuirano izmjenjuju. Osobito atraktivan element ponude Pickboxa su nove serije koje se prikazuju odmah nakon njihovoga premijernog prikazivanja, kao što su Kuća od karata ili Sherlock. Nakon samo 24 sata nakon njihove svjetske premijere, gledatelji Pickboxa mogu pogledati premijerne epizode hit-serija.

2016-01-11 15_12_48-Pickbox

U siječnju kreću dvije nove premijerne serije. To su Showtimeova serija Milijarde (Billions) s višestruko nagrađivanim glumcima Paulom Giamattijem i Damianom Lewisom i serija Savršena formula (Limitless) snimljena prema istoimenom filmu s Bradleyjem Cooperom.

Hrvatski Telekom je krajem 2014. godine prepoznao kvalitetu sadržaja Pickboxa te svojim korisnicima ponudio jednu novu uslugu na tržištu, a omogućavanjem praćenja sadržaja putem drugih ekrana dodatno unaprjeđuje korisničko iskustvo te potvrđuje poziciju lidera kada je riječ o IPTV usluzi na hrvatskom tržištu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)