Google Maps navigacija dostupna za Hrvatsku

S novim ažuriranjem, Google Karte dobile su i nekoliko novih, zanimljivih značajki koje su ovu aplikaciju učinile još bogatijom. O čemu se točno radi možete pročitati u nastavku.

Droid, Android, Droid.hr

Početkom prosinca Google Karte “osvježene” su novim značajkama, a Google je i s ovim ažuriranjem donio određene novitete i izmjene, nastavljajući tako uvriježenu praksu konstantne evolucije svojih usluga. Međutim, za naše čitatelje možda je najvažnije spomenuti kako je od sada u Hrvatskoj dostupna podrška za glasovno navođenu turn-by-turn navigaciju. Naime, s novom inačicom je čak 25 zemalja dobilo podršku za ovakvu navigaciju, a među njima su i Hrvatska, Slovenija i Srbija. S obzirom da se ipak radi o beta verziji, moramo oprostiti eventualne greške, ali lijepo je vidjeti da Google misli i na nas kao i na strance koji putuju kroz Hrvatsku (imajte na umu da i dalje morate imati pristup internetu kako bi koristili ovu uslugu).

scr1 scr2scr3 scr4

Uz poboljšanja navigacije, tu su i određena poboljšanja funkcije pretraživanja koja prikazuje atrakcije, restorane ili tvrtke u blizini kao i preporuke vezane uz njih.  Uz sve to, novi sustav ocjenjivanja na temelju 5 zvjezdica pomoći će vam pri lakšem odabiru kafića ili restorana. Za kraj valja napomenuti i kako je aplikacija optimizirana za tablet računala te koristi njihov puni potencijal kako bi u konačnici imali još bolje iskustvo.

 

[pb-app-box pname=’com.google.android.apps.maps&hl=hr’ name=’Karte’ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *