Galaxy Note 6 na vidiku

galaxy note 6

Samsung je tek nedavno predstavio svoj najnoviji flagship telefon, a već su se počele pojavljivati glasine o sljedećem velikom mobitelu koji bi se, ako je vjerovati pričama, službeno trebao predstaviti već ovoga ljeta. Riječ je o novom Noteu 6 koji bi, između ostaloga, trebao biti lansiran s Androidom N.

samsung galaxy note 6

Izvor vijesti je The Bell, korejski poslovni magazin među čijim se redovima može pročitati kako je riječ o “inside” informaciji. Samsung će navodno lansirati Galaxy Note 6 kodnog naziva “Grace” već u srpnju, a velika vjerojatnost je da će mobitel pokretati najnoviji Android N. Iako se možda čini kao mrvicu nevjerojatna situacija, nećemo je potpuno odbaciti.

Deveti mjesec je mjesec Notea, ali…

Zašto kažemo da je situacija manje izgledna, ali ne i potpuno nemoguća? Zato što Samsung nove Noteove obično predstavlja u devetom mjesecu, dok nove verzije Androida obično stižu u desetom mjesecu. Doduše, lansiranje Notea 5 bilo je pomaknuto  za kolovoz, stoga nije potpuno nemoguće da Samsung i ovoga puta pomakne predstavljanje novoga modela za jedan mjesec. Što se tiče Androida N, Google nas je iznenadio s developer preview verzijom ovoga mjeseca, stoga postoji šansa da do srpnja bude gotova i finalna verzija.

Specifikacije koje bi Galaxy Note 6 navodno trebao imati uključuju 5.8 inčni QHD zaslon, 64 ili 128 GB memorije za pohranu te istu 12 MP kameru kakvu možemo naći i na Galaxyu S7, dok bi količina RAM-a mogla biti nevjerojatnih 6GB. Kada je riječ o ovakvim nagađanjima, naravno da ih treba uzeti s rezervom, ali uvijek u svemu ima i mrvica istine. Ako su se glasine počele pojavljivati – znači da se nešto događa tako da smo prilično sigurni kako će se sljedećih par mjeseci Note 6 sve češće spominjati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)