Ulefone Be Touch 2 u dvije varijante

Ulefone je jedan od onih proizvođača koji se rado i često inspiriraju Appleovim dizajnom pa Be Touch 2 neodoljivo podsjeća na iPhone 6. Ako vam ta činjenica previše ne smeta, onda će vas vjerojatno obradovati vijest da Ulefone Be Touch 2 možete nabaviti po nešto nižim cijenama na Everbuying.com

ulefone be touch 2

Be Touch 2 je zanimljiv pametni telefon o kojem smo već pričali, a posjeduje vrlo dobre hardverske karakteristike koje su zasigurno vrijedne pažnje. Ako vam ne smeta činjenica da se radi o kopiji iPhonea šestice, onda ovaj mobitel ima svašta za ponuditi. Prije svega valja spomenuti MT6752 SoC dizajniran za “super-mid” tržište, a u kojem je integriran Cortex-A53 osmojezgreni, 64-bit 1.7GHz procesor uz ARM Mali-T760 GPU. Tu je i 3GB radne memorije te 16GB prostora za pohranu. Prednjom stranom dominira 5.5 inčni FHD zaslon rezolucije 1920 x 1080 piksela te okrugli home button koji u sebi ima integriran čitač otiska prsta.

ulefone be touch 2


Uređaj možete kupiti na Everbuying.com, a dostupan je u dvije cijene. Prva od 1600 kuna uključuje dvogodišnje jamstvo i besplatni TPU case + staklenu zaštitu za zaslon, dok druga varijanta košta 1200 kuna, a u njoj dobivate jednogodišnje jamstvo i mobitel ne dolazi s navedenim dodacima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *