Ubisoft donosi Assassin’s Creed Identity na Android

Ubisoft je objavio svoje planove za početak sljedećeg kvartala, gdje su pored iOS verzije najavili i Android verziju igre Assassin’s Creed Identity. S nešto višom cijenom igra targetira usku skupinu fanova, a ispred sebe ima malo teži zadatak konkurirati već utemeljenim mobilnim igrama poput DeadBotz.

http://www.droid.hr/wp-content/uploads/2016/02/Assassin’s-Creed-Identity-na-Android.png

U posljednje vrijeme na Androidu vidimo sve više portova i mobilnih verzija AAA naslova i serijala. Dobar primjer tome su Lara Croft GO i Hitman GO koji donose dobro poznato iskustvo s računala i konzole na mobilne uređaje, doduše, u nešto promijenjenom obliku. Sličnu praksu bude slijedio i Ubisoft sa svojim mega popularnim serijalom Assassin’s Creedom. Android verzija nosi naziv Identity. Riječ je i dalje o akcijskom RPG-u koji vam dopušta da prilagodite vlasitog ubojicu i opremite ga oružjima, odorama i različitim klasama, od berserkera, shadow bladea, trickstera do thiefa. Kao i u ostalim Assassin’s Creed igrama, možete ići kamo vas volja, penjati se, skakati ili padati s velikih visina.

Assassin’s Creed Identity ulazi na Google Play s cijenom od $4.99

Ubisoft se ove godine ozbiljnije potrudio oko svojih naslova, gdje su do sada podigli prašinu s obaranjem rekorda u Beta fazi igre Tom Clancy’s The Division, kao i novom Far Cry Primal, a sada se još ozbiljnije hvataju tržišta pametnih telefona i tableta. Assassin’s Creed Identity za Android će, očito, biti jedan od grafički zahtjevnijih igara, a dobra strana je ta što igra podržava igranje s kontrolerom. Naše osobne dojmove možete očekivati vrlo skoro, a u međuvremenu bacite pogled na Launch Trailer:

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)