Tri zanimljiva gadgeta iz LG-ja

lg ifa 2015

LG je proizvođač koji konstantno inovira i pokušava spojiti uređaje različitih kategorija. Donosimo tri zanimljiva noviteta koja su obilježila ovaj tjedan.

lg watch urbane

Urbane Luxe: luksuzni pametni sat

Tjedan počinjemo novostima iz LG-ja najavom nove verzije pametnog sata LG Watch Urbane: Urbane Luxe koji radi na Android Wear platformi. Nudi iste tehničke specifikacije kao i Urbane, no riječ je o posebnoj verziji sata od 23-karatnog zlata kojeg ćete za svoj zglob pričvrstiti narukvicom od krokodilske kože. Zlatni Urbane Luxe će biti dostupan u izuzetno ograničenoj količini od svega 500 primjeraka, a moći ćete ga nabaviti po cijeni od 1.195 američkih dolara ( oko 8.000 kn).

SmartThinQ senzor pretvara kućanske aparate u pametne uređaje

smartthinq senzor

LG je razvio gadget koji radi s tradicionalnim, “glupim” kućanskim aparatima i pomaže kontrolirati ih na daljinu. Nazvan SmartThinQ senzor, uređaj će biti po prvi put biti izložen na sajmu IFA 2015 u Berlinu od 4. do 9. rujna. Uređaj je sposoban očitati informacije kao što su vibracije i temperatura te ih poslati na SmartThinQ aplikaciju instaliranu na pametnom telefonu. Primjerice, pričvršćivanjem SmartThingQ senzora na hladnjak dobivate obavijest kada će određenoj hrani uskoro isteći rok trajanja.

LG Rolly tipkovnica KBB-700

roly lg tipkovnica

Svoju premijeru na sajmu IFA 2015 u Berlinu će doživjeti i LG Rolly tipkovnica. Prema LG-jevim navodima to je prva čvrsta bežična prijenosna tipkovnica koja se može smotati u lako prenosiv “štapić” time ne okupirajući veliki prostor u ruksacima, torbama ili aktovkama.Tipkovnica LG Rolly dolazi s tipkama jasnog kontrasta i stalkom na izvlačenje za mobilne uređaje. Tipkanje je iznimno praktično, tipkovnica se sastoji od četiri reda tipki, a udaljenost između središnjih dijelova dviju susjednih tipki je 17 mm. Razmotavanjem tipkovnice Rolly pokreće se funkcija automatskog uparivanja pa je putem Bluetootha 3.0. vrlo jednostavno povezati dva različita uređaja istovremeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)