Tangram Master: upregnite moždane vijuge

tangram master android

Tangram je stara kineska logička igra koja se proširila u Europu. Često su najzabavnije igre i najjednostavnije pa isto vrijedi i za tangram. Vaš cilj je od istog seta unaprijed zadanih dijelova posložiti različite zadane oblike. Iako zvuči jednostavno, može biti vrlo zanimljivo i izazovno. Puzle i logičke igre odlične su za djecu u razvoju, ali i mi stariji od njih imamo koristi.

Vježbajte rješavanje problema i istovremeno se zabavite

U igri Tangram Master cilj vam je također iskoristiti ponuđene elemente i formirati ih u zadani oblik. Uključen je i kineski, tradicionalni tangram kao i europska verzija, a igra unosi i dašak svježine i noviteta. Od značajki možemo nabrojiti automatsku rotaciju, šest različitih tema, HD optimiziranu grafiku te optimizaciju za tablete. Dodatno kineskom tangramu, možete zaigrati i europski tangram koji potječe iz Mađarske.

 

Igra je rezultat rada mlade developerice koja je završila ETF u Osijeku te se dalje usavršavala u struci u Los Angelesu. Prema njezinim riječima, kao dijete je imala jednu takvu fizičku igru koja joj je prirasla srcu, a kako na Trgovini Play nema baš pretjerano izazovnih igara iste vrste, odlučila je napraviti vlastitu verziju. Ako igra postane popularnija možemo očekivati više razina, a Mireli želimo puno sreće u daljnjem razvoju aplikacija i igara za Android.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)