SWC – zaigrajte svjetsko prvenstvo u streljaštvu

Domaća gaming scena prilično je bogata ne samo kvalitetnim klanovima i gamerima, nego i developerima. Još jedan dokaz tome je i igra SWC, odnosno, Shooting World Cup, koja je u potpunosti naš proizvod. Igru potpisuje studio Sight in Games koji se sastoji od hrvatskih dizajnera i programera, a koji iza SWC-a stoji od same ideje pa do finalnog proizvoda.

Razvoj je trajao dvije godine

Ekipa se može pohvaliti upornošću i voljom jer su igru radili čak dvije godine i to u suradnji s bivšim strijelcima te osvajačima medalja s kontinentalnih prvenstava. Upravo je njihov input zaslužan za vjerno dočaravanje ovoga olimpijskog sporta. Pored realnog kretanja puške i realnog mehanizma za okidanje u dva stupnja, iskustvo će obogatiti pravi modeli pušaka iz svijeta streljaštva te pravi modeli streljačke odjeće, autentične mete te autentična RWS municija.

Disciplina u kojoj se natječete je zračna puška na 10 metara. Najveća vrijednost pogotka u ovoj disciplini je 10, a njezin promjer je svega 0,5 milimetara s udaljenosti od 10 metara. Igru počinjete kao strijelac početnik, za ostvareni određeni rezultat na mjesečnom međunarodnom turniru možete osvojiti kategoriju, dobar, odličan ili majstor strijelac. Za svaku osvojenu kategoriju budete nagrađeni boljim puškama. Bolje puške imaju manje kretanje te je lakše ostvariti dobar rezultat kako napredujete kroz igru.

Možete se natjecati i na turnirima

Iako je SWC besplatan i možete neograničeno gađati na treningu, za sudjelovanje na turniru potrebno je jednokratno uplatiti 2,99 dolara. Kvalifikacije za turnir traju od prvog dana u mjesecu do posljednjeg dana u mjesecu, a igrači imaju neograničen broj pokušaja. Finale, u koje ulazi 500 najboljih strijalaca, održava se prvog i drugog dana sljedećeg mjeseca, a svaki igrač ima samo jedan pokušaj. Treba naglasiti i da nakon jednokratne uplate strijelci dobivaju pristup svim budućim turnirima, a osim toga, igrač dobiva i paket od 1000 metaka i 50 metaka gratis svakoga dana.

[pb-app-box pname=’com.darmar.olymipcShooting2′ name=’Shooting World Cup-SWC’ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)