Sve o novom Androidu N saznajte na konferenciji droidcon Zagreb 2016

droidcon zagreb 2016

Nešto više od mjesec dana dijeli nas od drugog izdanja konferencije droidcon Zagreb, najveće mobile konferencije ovog dijela Europe koja će se 27. (pre-conf Hackathon dan), 28. i 29. travnja održati u Hotelu Antunović. Konferencije droidcon inače su po svom konceptu jedinstvene budući da čine ujedno niz konferencija koje se održavaju diljem svijeta, ali i mrežu programera na globalnoj razini s isključivim fokusom na Android, pa tako ni ova zagrebačka nije iznimka.

Ovogodišnji droidcon Zagreb ugostit će predavače – Android developere te UX i UI dizajnere iz nekih od najuspješnijih globalnih i domaćih tvrtki poput BlablaCar, Shazam, Groupon, Paypal, Gradle, Jetbrains, Infinum, Five, UX Passion, Undabot, troido, a o najsvježijim novostima iz Googla čut ćemo od Wojteka Kalicińskog koji će ovom prilikom predstaviti novu verziju Androida za 2016. godinu, naziva Android N. Najavljene funkcije i promjene koje očekujemo na Androidu N (od mogućnosti rada u više prozora, interaktivnih notifikacija, preko blokiranja pojedinih brojeva do optimizacije trajanja baterije) već oduševljavaju tech entuzijaste, a svi posjetitelji droidcona Zagreb će tako direktno moći čuti sve što ih zanima o ovoj željno iščekivanoj novoj verziji Android platforme. Budući da Google pomno bira konferencije na kojima će prezentirati svoje novitete, s punim pravom možemo reći da se zaista radi o ekskluzivnom predavanju.

Važno je za istaknuti da je ovogodišnje izdanje droidcona Zagreb podržao niz domaćih IT tvrtki poput Undabot, Trikoder, troido, Decode, ali i globalno poznate tvrtke kao na primjer Vodafone, ARM, Segger, Apiomat, a osim toga organizatori ističu kako su za svoje posjetitelje u suradnji s Uberom olakšali dolazak i odlazak do Hotela Antunović. Naime, svi posjetitelji droidcona Zagreb imaju mogućnost ostvariti popust od 50% popusta na dvije vožnje! Sve dodatne informacije o droidcon Zagrebu možete naći na službenoj stranici konferencije, a svi vi koji ne želite propustiti biti dijelom ove najekskluzivnije regionalne mobile konferencije svoje kotizacije možete kupiti putem sustava Entrio!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)