Sutra je otvorenje H18 Megastore Gaming Arene u Šibeniku

Šibenik, jedan od naših najljepših gradova, uskoro dobiva još jednu sjajnu točku u obliku H18 Megastore Gaming Arena centra. Na radost svih ljubitelja tehnologije, H18 je odlučio proširiti svoj lanac na još jednu trgovinu nakon onih u Zagrebu i Splitu.

Otvaranje ove arene bit će svečano, baš kao i ono što ona nudi posjetiteljima. Radno vrijeme H18 Megastore je od ponedjeljka do subote od 8 do 21, no H18 će nagraditi kupce koji najbrže stigu na otvaranje 30. lipnja u 10 sati u prizemlju trgovačkog centra City Life na adresi Ante Šupuka 10, dok će ostale dočekati akcijske cijene proizvoda. Pored nagradnog natječaja, H18 je pripremio i popust od 10% na kompletnu ponudu za one koji trgovinu posjete u petak ili subotu.

Poslovni prostor bit će raj za svakog koga zanima tehnologija, uz čak 160 kvadrata prepunih gadgeta i igara. 40 od tih kvadrata će udomaćiti potpuno opremljenu gaming arenu s preko 10 najnovijih gaming računala prepunih aktualnih igara. Ovdje će posjetitelji moći okušati kako je to igrati neke od najrazvikanih igraćih naslova, poput HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Battlefield 3 i 4 i Fifa 2017, na high-end konfiguracijama.

Preostali prostor će biti popunjen primamljivom tehnologijom uz pristupačne cijene, te će uključivati svakojaka računala, preko 25 modela laptopa tvrtki kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus i Acer i razne kompontente i periferiju za svako računalo. Ponuda će uključivati i pametne telefone poput one marke Noa te Noaline linije proizvoda s dodatnom opremom za mobitele.