Simpa nudi 4000 minuta, poruka i megabajta po 4G brzini!

zmajska opcija simpa

Simpa i popularni Zmajo opet su pripremili iznenađenje za sve korisnike koji žele maksimalnu fleksibilnost komunikacijskih i podatkovnih usluga. Zmajska opcija protegnula se na 12-mjesečnu ponudu s ukupno čak 4000 minuta, poruka i megabajta mjesečno.

Zmajo simpa


Novost je i besplatna 4G brzina unutar Zmajske opcije

Korisnicima će na raspolaganju biti ukupno 4000 minuta, poruka i megabajta mjesečno, i to punih godinu dana. Postojećoj Zmajskoj opciji, koja za 59 kn mjesečno uključuje ukupno 3000 minuta, poruka i megabajta, od 8. veljače pridružuje se promocija dodatnih 1000 minuta, poruka ili megabajta. Korisnici mogu koristiti svoj mobitel kad god i koliko god žele, a količine potrošenih usluga će se oduzimati od ukupne mjesečne količine minuta, poruka i megabajta. Kako bi iskoristili ovu pogodnost, potrebno je da prvo aktiviraju promociju slanjem PROMO na 13555, a zatim aktiviraju mjesečnu Zmajsku opciju slanjem MJESECNA na 13636 te da svaki mjesec imaju 59 kn kako bi im se opcija produljila u narednim mjesecima.

Novost je i besplatna 4G brzina unutar Zmajske opcije uz koju će korisnici moći surfati brzinama do 75 Mbit/s uz najveću pokrivenost u Hrvatskoj. I tako zauvijek! Sve što trebaju jest poslati BRZINA na 13636 svaki mjesec nakon aktivacije mjesečne Zmajske opcije kako bi mogli zmajski surfati 4G brzinama.

I to nije sve! Zmajo i Simpa uz ovu akciju pripremili su i Microsoft Lumiju 550, jedan od najboljih 4G smartfona iz cjenovno povoljne kategorije, sa 4,7-inčnim zaslonom, 1 GB memorije i 5-megapikselnom kamerom.

Više na: https://www.simpa.hr/pogodnosti/jos-jaca-zmajska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *