Samsung će lansirati zlatom optočen Gear S2

gear s2 zlatni sat

Samsung je u ponedjeljak potvrdio da Gear S2 Classic New Edition kreće s prodajom prvo u Kini, a zatim i u drugim zemljama svijeta. Iako Samsung nije najavio točnu cijenu, pre-order za Europu iznosi 480 eura (oko 3700 kuna), što je prilično puno za jedan pametni sat, ali opet znatno manje od zlatne verzije Appleovog pametnog sata koji ima kućište načinjeno od čistog zlata, dok se u Samsungovom slučaju radi o kućištu od nehrđajućeg čelika optočenog zlatom.


Uz zlatni Gear S2 groznica se i dalje nastavlja

Zlatni Gear S2 dostupan je u dvije izvedbe -18K zlatnoj verziji s crnom narukvicom od prave kože te u 18K rose gold verziji s bijelom narukvicom od prave kože. Obje boje se lijepo uklapaju u klasičan i odmjeren dizajn sata, a s njima dolaze i prikladno dizajnirana sučelja. Treba napomenuti da će i ovaj pametni sat pokretati Samsungov vlastiti Tizen OS umjesto Android Weara, makar ne vjerujemo da će operacijski sustav biti presudan ciljanoj skupini korisnika.

gear s2 zlatni

Samsung nastavlja trend pozlaćivanja svojih uređaja, ovaj put u doslovnom smislu te riječi. Ako se pak osvrnemo unazad nekoliko godina, možemo vidjeti da zlatna boja nije bila toliko popularna, dok danas gotovo svaki važniji flagship telefon na tržištu ima i “zlatnu” izvedbu. Huwei je tako nedavno najavio i zlatni Nexus 6P, a vjerujemo da će se trendu pridružiti sve više proizvođača.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *