Road2Services na Androidu

Road 2 Services

Momci iz domaćih kompanija Repeto, Fingere i Imagine Studija odlučili su svoju popularnu aplikaciju Road2Services prebaciti na Android.

road2

Do sada ekskluzivna za iOS platformu, aplikacija Road2Services stigla je i na Android operacijski sustav. Kao što je navedeno u službenom opisu, Road2Services nudi vam korisne informacije u kojem se god prijevoznom sredstvu nalazili, bio to automobil, kamion ili nešto treće, ali ne ograničava se samo na vlasnike motornih vozila već je praktična za bilo koga tko je došao u neku novu sredinu gdje se baš i ne snalazi.

road2services1road3road2services2

 Uključujući informacije o dežurnim službama za pomoć na cesti, u aplikaciji možete pronaći i popis od preko 30.000 servisa za pomoć na cesti, koji su podijeljeni u iduće kategorije: Hitan poziv, ovlašteni autoservisi za osobna vozila, teretna vozila ili motocikle svih proizvođača. Neovlašteni autoservisi podijeljeni po djelatnostima, vulkanizeri, mehaničari, auto limari, auto plin. Zatim vučne službe, punionice vozila – benzinske postaje, LPG, CNG, punionice električnih automobila. Na kraju, tu su i trgovine autodijelovima, osiguranja, bankomati, stanje na cestama, rent-a-car i taxi službe!

Aplikacija pokriva tri države – Austriju, Hrvatsku i Sloveniju, a moramo napomenuti da su na njoj radile domaće kreativne snage iz tvrtki Repeto, Fingere i Imagine Studija. Aplikaciju možete preuzeti  ovdje a originalni članak posjetite ovdje.

[pb-app-box pname=’hr.calyx.road2services’ name=’Road2Services’ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)