Recenzija: Asphalt 7: Heat

Za sve ljubitelje jurnjave u skupim virtualnim autima Asphalt 7: Heat će doći kao naručen u potrazi za kvalitetnom ljetnom razbibrigom.

asphalt7heat_banner

Utrke na mobitelima su vrlo popularne ponajprije zbog praktičnosti – pokrenete igru, (ponekad i doslovno) sameljete protivnike, provozate se u svojem autu iz snova, pobijedite i ako nemate vremena za još jednu utrku, zatvorite igru i nastavite dalje sa životom. Ako igre najčešće igrate baš na ovaj način, Asphalt 7: Heat će vas ugodno iznenaditi.

  • Ocjena na Google Play: 4,2
  • Naša ocjena: 5
  • Zahtijeva Android: ovisno o uređaju
  • Najnovija verzija: ovisno o uređaju
  • Veličina: ovisno o uređaju

 

Asphalt 7: Heat – Grafika i dizajn

Drago nam je za vidjeti kako se proizvođači automobila napokon u sve većem broju odvažuju pojaviti u igrama za smartphone i tablete pa nam Asphalt 7: Heat daje mogućnost upravljati raznim modelima – od Fiata, preko BMW-a pa sve do nabrijanih pila poput Ferrarija i Lamborghinija. Igru počinjemo s Fiat 500 Abarth modelom da bi pobjedama na kraju došli do BMW Z4 M Coupea, Nissana 370Z, ali i nekih aktualnih modela kao što je 2013 Hyundai Veloster Turbo. Na grafiku nemamo zamjerki, dapače, ovo je jedna od najljepših ‘jurilica’ koje smo imali prilike igrati. Razvojni tim je u potpunosti iskoristio hardverske mogućnosti današnje generacije mobilnih uređaja tako da su staze pune detalja, a efekti poput odsjaja sunca samo pridonose dobroj atmosferi vožnje. Za pohvalu je i to što su se developeri potrudili svakom autu dati prepoznatljiv zvuk motora, takvi detalji nas uvijek razvesele.

asphalt7_scr1 heath7_scr2

asphalt7_scr3 asphalt7_scr4

Asphalt 7: Heat – Mehanika i kontrole

Kontrole su jednostavne i iznimno lake za zapamtiti te koriste akcelerometar – u lijevu ili desnu stranu skrećete naginjanjem cijelog mobitela na lijevu ili desnu stranu, pritiskom na lijevu stranu ekrana se pojavljuje oznaka kočnice i auto usporava, a s desne je aktivacija sedmosekundnog nitro boosta. Ne može jednostavnije.

Asphalt 7: Heat – Zaključak

Ako ovo ljeto planirate na more, a na umu su vam često brzi auti i jurnjava po gradu u skupim autima, onda vam definitivno preporučujemo da potrošite taj dolar ($0,99) i skinete Asphalt 7: Heat jer će vam biti najbolji prijatelj na plaži ove godine.

[pb-app-box pname=’com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM’ name=’Asphalt 7: Heat’ theme=’light’ lang=’en’]

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)