Pokemon GO za Android stiže sljedeći mjesec

Dugoočekivani naslov za Android – Pokemon GO, uskoro bi se trebao naći na našim pametnim telefonima. Iako je Nintendno već odavno lansirao Pokemon Shuffle i Pokemon TCG igre, ljubitelji Pokemona najviše se vesele GO igri.

pokemon go za android

Nintendo je na E3 streamu, između ostaloga, dao nekoliko konkretnijih vijesti o Pokemon GO za Android, na opću radost starih i mladih fanova ove igre. Razlog zašto se svi vesele baš ovome naslovu je taj što je gameplay kombinacija stvarnosti i virtualnih Pokemona, samim time pružajući nešto novo u svijetu ove mega popularne franšize. Koristeći augmented reality (nadograđena stvarnost) tehnologiju, možete kroz ekran mobitela tražiti Pokemone u stvarnome svijetu, hvatati ih i trenirati. Kako skupljate iskustvo i kako kolekcija pokemona raste, krećete s borbama protiv drugih igrača – trenera. Ukratko, sve što ste radili na starom Gameboyu, sada ćete raditi – u “stvarnosti” i na taj način ostvariti svoj san iz djetinjstva.

Za 34.99$ možete igrati i bez mobitela

Na E3 je objavljen podatak i o Pokemon GO Plus hardveru, narukvici koja će koštati oko 250 kuna, a koja će vam haptičkim feedbackom i LED lampicama dopuštati da igrate Pokemone bez potpune ovisnosti o mobitelu. Developeri kažu kako na ovaj način žele potaknuti ljude da uživaju u prirodi i okolini, a ne da samo ovise o mobitelu. Pošto narukvica podsjeća na igračku, sumnjamo da ćete je kao pripadnih starijih generacija baš ponosno isticati na ruci, ali tko voli nek’ izvoli.

Igra je trenutno u zatvorenoj beta fazi te se mjesecima testira u Japanu, a odnedavno i u SAD-u. Nažalost, mi smo u ovoj priči preskočeni, ali zato bi se igra već sljedeći mjesec trebala naći na Trgovini Play. Točan datum izlaska Pokemon GO još nije poznat.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)