Pet najboljih Logitech periferija za vaš tablet ili mobitel

Logitech ima dugu povijest stvaranja kvalitetne periferije za osobna računala. Ova švicarska kompanija osnovana je 1981. godine, te se proslavila prvenstveno miševima koji su nudili brojna poboljšanja u odnosu na tadašnju periferiju, a kako je kompanija rasla tako se širila i paleta proizvoda koja odnedavno obuhvaća dodatke za mobitele i tablete. U ovom članku obuhvatit ćemo pet najboljih dodataka za vaše tablete i mobitele, od kojih je svaki pojedini dostupan u lokalnim trgovinama – krenimo!

Logitech Z50

Lijep dizajn, kompaktna veličina i glasna reprodukcija zvuka neke su od glavnih karakteristika Logitech Z50 multimedijskog zvučnika. Ovaj zvučnik se spaja pomoću 3.5 mm kabela, a možete ga spojiti na gotovo bilo koji uređaj koji ima 3.5 mm audio izlaz. S obzirom na cijenu od samo 156 kn, Z50 je vrlo povoljan i kvalitetan izbor za nezahtjevne, međutim, morate očekivati određene kompromise. Prvenstveno mislimo na nemogućnost bežične reprodukcije zvuka, te nužnost spajanja zvučnika u utičnicu. Dostupan je u trgovinama Linksa po cijeni od 156,47 kn.

logitech z50

Logitech K480

Ako želite iskoristiti puni potencijal svojeg Android uređaja, tipkovnica je jedan od prvih dodataka u koji biste trebali uložiti. Logitech K480 nameće se kao kvalitetan izbor, posebice ako želite povezati više uređaja odjednom, jer K480 dopušta upravo to, neovisno o operacijskom sustavu, odnosno platformi. Tako primjerice istu tipkovnicu možete koristiti za pisanje maila na tabletu i jednim gumbom na njoj prebaciti se na mobitel kako biste odgovorili na SMS te zatim s istom tipkom prebaciti pjesmu na vašem prijenosnom računalu. Ova tipkovnica za svoj rad zahtijeva dvije AAA baterije, a na vrhu se nalazi “utor” u koji možete staviti tablet ili mobitel. Podržava istovremeno povezivanje na tri različita uređaja, a dostupna je u TIA web trgovini po cijeni od 429,68 kn, za gotovinu.

Logitech K480

Logitech Wireless Headset H800

Najdraži način izoliranja od vanjskog svijeta nam je stavljanjem slušalica na uši. Naravno, ne volimo kablove, pa slušalice moraju biti bežične. Logitech H800 idealno je rješenje za one koji vole konzumirati multimediju na svojim tabletima jer su lagane, udobne, i mogu se sklopiti, što znači da mogu svugdje s vama. S obzirom na ugrađeni mikrofon, mogu se koristiti i za videopozive. Cijena u web trgovini Svijet medija iznosi 719,00 kn.

Logitech Wireless Headset H800

Logitech Bluetooth Illuminated K810

Logitech K810 je bluetooth tipkovnica iz višeg cjenovnog ranga, međutim, cijena je opravdana ako uzmemo u obzir da se radi o vrhunski dizajniranoj tipkovnici s pozadinskim osvjetljenjem koja usput podržava spajanje na više uređaja odjednom. Konstruirana je od metala i plastike, s plitkim tipkama koje pružaju ugodan osjećaj pod prstima, kakav Illuminated serija njeguje već godinama. Od konkurencije ponajviše je ističe spomenuto pozadinsko osvjetljenje koje se automatski pali kada joj primaknete ruku, zahvaljujući ugrađenom senzoru pokreta uz koji se nalazi i senzor ambijentalnog svjetla koji pak automatski prilagođava količinu osvjetljenja tipki. Kao i kod ranije spomenute K480, postoji mogućnost spajanja do tri bilo koja uređaja istovremeno. K810 dostupna je u ADM web trgovini po cijeni od 669,99 kuna.

Logitech Bluetooth Illuminated K810

Logitech X100 bežični zvučnik

Logitech X100 manjih je dimenzija, a dizajn je simpatičan i moderan. Također, radi na svim uređajima koji podržavaju spajanje preko bluetootha, nudi do pet sati glazbe bez ponovnog punjenja baterije, a puni se jednostavno putem USB kabela. Sa strane zvučnika također nalazimo tipke za regulaciju glasnoće, a dolazi u pet boja i za njega ćete morati izdvojiti 349 kuna. Trenutno je raspoloživ u trgovinama Extreme Digitala.

ert3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)