Novi imidž Optima telekoma povodom deset godina na tržištu

optima telekom

Jubilarna deseta godina poslovanja na hrvatskome tržištu za Optima Telekom imat će posebno značenje. Nakon brojnih izazova u poslovanju, ali i detaljne analize vlastitog imidža, potreba korisnika i novih trendova na telekomunikacijskome tržištu, Optima Telekom je u 2015. godini pokrenuo vlastiti rebranding. Cilj rebrandinga, odnosno jesenske kampanje Optima Telekoma je kroz predstavljanje poboljšanih usluga i paketa za korisnike osnažiti percepciju javnosti o vrijednostima i snazi Optima Telekoma, kao i ojačati tržišnu poziciju te prepoznatljivost samog branda.

Rebranding kampanja obuhvatila je dizajn novog logotipa, kao i osmišljavanje slogana koji su implementirani na sve materijale i cjelokupnu ponudu korisničkih programa i paketa. Misao vodilja bila je da se Optima Telekom predstavlja tržištu kao srčani pokretački izazivač te kao tvrtka koja ulaže u svoje zaposlenike, nagrađuje i motivira korisnike i brine o lokalnoj zajednici. Drugim riječima, glavna poruka Optime od sada bi se mogla sumirati u rečenici: „Sve što radiš, radi srcem.“

Zoran Kežman_predsjednik Uprave Optima Telekoma„Nakon detaljnog istraživanja tržišta i naših korisnika, prepoznali smo da je idealan trenutak za pokretanje rebranding kampanje. Cilj nam je na inovativan način doprijeti do naših korisnika pružanjem niza novih pogodnosti i usluga, posve novih i jedinstvenih na hrvatskome tržištu telekomunikacija. Očekuje nas vrlo aktivno razdoblje i veselimo se brojnim aktivnostima i ponudi koju smo pripremili za naše korisnike.“ – izjavio je predsjednik Uprave Optima Telekoma Zoran Kežman. Optima Telekom će povodom obilježavanja desete godišnjice svojim korisnicima također omogućiti korištenje svih svojih paketa bez ugovorne obveze s još mnoštvom benefita. Početkom rujna predstavila je i program Preporuke korisnika koji po prvi puta donosi direktnu financijsku dobit korisnicima. To su samo neki od noviteta koji će biti predstavljeni u narednom razdoblju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)