Najjeftiniji mobiteli i oprema u Smartson outletu

Zadnjih godinu dana u svijetu pametnih telefona mogli smo pratiti veliki porast dostupnih modela uređaja i proizvođača, a od ove godine čini se kako će biti još i intenzivniji. U Hrvatskoj također postoji sve veći broj trgovina koje nude širok izbor, a ako ste u potrazi za mobitelom, tabletom ili opremom preporučamo da zavirite u Smartson web trgovinu koja, osim standardne široke ponude tehnoloških stvarčica, ima i svoj outlet u kojem su cijene značajno snižene.
business+logodesign+27

Ponuda mobilnih uređaja

Iako se u samom outletu nalazi manji broj uređaja Samsung proizvođača, ipak možete birati, pa krenimo redom. Kako veličina ekrana neprestano raste mnogi su u potrazi za telefonima malenih dimenzija, pa je tu Galaxy Pocket sa zaslonom od samo 2.8 inča. Njegov brat NEO Pocket nudi slične karakteristike, samo s dvostrukim utorom za SIM karticu. Nadalje, ako volite QWERTY tipkovnice, u ponudi je S3572 model, a one koji koriste dva broja i žele veći uređaj, GALAXY S Duos s ekranom od 4.0 ili Galaxy Grand s 5.0 inčnim ekranom bi mogao biti dobar izbor. Čini se da je jedan od najomiljenijih Samsungovih uređaja Galaxy S3 Mini, možda zato jer je upakirao dobre mogućnosti u manje dimenzije. Ako volite velike ekrane, pametni telefon koji dimenzijama graniči s tabletom je Galaxy Mega sa zaslonom veličine 6.3 inča. Od 8-inčnih tableta se u ponudi nalazi Tab 2 u Wi-Fi i 3G verziji te njegov nasljednik Tab 3 LITE. Kruna outleta zasigurno je Galaxy Tab 3 s ekranom od 10.1 inča.
nn nn

Ponuda opreme za mobilne uređaje

Svi kojima je barem jednom u životu mobitel ispao iz ruke znaju koliko je važno posjedovati neku vrstu zaštite za uređaje, bilo da se radi samo o rubovima koji se prvi oštete pri padu, ili onoj potpunoj koja će obuhvatiti zaslone, poput običnih ili čak staklenih folija. Osim što čuvaju mobitele od oštećenja pri padu, maske također posjeduju manje sklisku površinu od većine uređaja, što je dobra prevencija kako uopće nebi ni došlo do ispadanja iz ruke. Također, one čuvaju od ogrebotina koje nastaju u dodiru s drugim predmetima koji se nalaze u džepu ili torbi gdje pohranjujete uređaj. Iako su skuplje, maske koje sadrže zaštitu za zaslone bolji su izbor i, na kraju, krajeva puno manja investicija od popravka ili kupnje novog uređaja. Ako ste se iz bilo kojeg razloga do sada odgađali kupovinu dodatne opreme za svoje mobitele, pozivamo vas da zavirite u Smartson Outlet gdje će te po značajno sniženim cijenama, osim već spomenutih uređaja, pronaći zaštitne maske i torbice, držače za mobitele i veliki izbor slušalica marke SOL.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)