Najbolje šale na Appleov račun

Najbolje šale na appleov racun

Apple je često predmet sprdnje ostalih kompanija koje jedva čekaju da iskoriste njihovu lošu poslovnu odluku ili ismiju još jednu “revolucionarnu” ideju, a danas ćemo napraviti kratak pregled najboljih šala na Appleov račun koje ste mogli vidjeti u posljednjih nekoliko godina.

Najbolje šale na Appleov račun


iPhone 6 Bendgate kao nepresušan izvor

Savitljivost prošlogodišnjeg iPhonea podigla je dosta prašine, a puno brendova uskočilo je u pravo vrijeme sa zanimljivim objavama na društvenim mrežama. Makar je Apple tvrdio da se ista priča dogodila samo s nekoliko prodanih primjeraka, ista informacija nije suzdržala komentare. Evo najboljih:

Apple Pencil kontradiktoran je politici Applea

Možda najkontroverzniji Appleov proizvod u posljednjih nekoliko godina je, upravo, nova “olovka” Apple Pencil koja košta oko 700 kuna. Zapravo je riječ o stylusu, iako je Apple ne želi tako nazvati (pogledajte prvi Tweet), a osmišljena je kao dodatak iPadu Pro. Ne nudi nikakve konkretne primjenjive prednosti u odnosu na obični stylus, a glavni nedostatak je cijena i činjenica da se mora puniti.

https://twitter.com/ComplexMag/status/641693575294660608/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/DennysDiner/status/641667445569142784/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

iPad Pro kao konkurent tabletu M$ Surface

Ilustrator Joel Watson predvidio je budućnost u svojem stripu iz 2012. u kojem je demonstrirao kako će Apple “izmisliti” vlastitu verziju Surface tableta koja će oduševiti korisnike. Nešto slično se i dogodilo, jer iPad Pro u mnogočemu direktno konkurira Microsoftovom odličnom tabletu, pogotovo ako se kombinira s pripadajućom tipkovnicom/coverom.

iPad pro vs surface

Apple TV u pohodu na gaming industriju

Nvidija nije propustila šansu da svima pokaže koliko je njihov SHIELD bolje rješenje od Apple TV-a. Za one kojima se treba crtati da nešto shvate, evo upravo to. Da, Nvidija je napravila infografiku u kojoj pokazuje zašto je SHIELD bolji:

SHIELD_vs_Apple_Infographic

Apple Watch kao ultimativni… Sat?

Za kraj vas ostavljamo uz odličnu parodiju Appleovog pametnog sata. Jednostavno pogledajte video jer je u njemu sve rečeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)