Najbolje cross-platform igre

Vjerojatno ste već bili u situaciji kada ste željeli zaigrati nešto s najboljim prijateljem, ali problem se pojavio već u startu jer vi imate Android mobitel a on iPhone.

cross_featured

Iako bi u teoriji trebali moći zaigrati svaka mrežnu igru za više igrača protiv prijatelja ili osobe koja je pokreće s drugog mobilnog operacijskog sustava, u praksi se često pokaže da baš i nije tako. Na svu sreću, postoje igre koje je moguće igrati bez problema, pa čak i one koje su napravljene imajući isključivo cross-platform iskustvo na umu. Donosimo vam kratku listu baš takvih naslova:

fun-run-iconFun Run

Multiplayer jurnjava u stvarnom vremenu u kojoj kontrolirate šumsku životinjicu, a cilj vam je pobijediti protivnike. Podsjeća nas na Mario Kart – samo što je 2D!

 iTunes link

 


untitledWords with Friends Free

Igra koja prati vrlo jednostavan i svima poznat koncept sastavljanja riječi iz unaprijed ponuđenih slova. Uz zaraznost, igru krasi i naglasak na društvenost, pa unutar nje možete chatati i pratiti top ljestvice.

iTunes link

 


draw-something-iconDraw Something free

Draw Something najpopularnija je igra ovoga žanra za Android, a besplatna verzija nije ništa manje zabavna. Zaigrajte protiv prijatelja i testirajte svoje likovno izražavanje – zabava je zagarantirana.

 iTunes link

 


super-stickman-golf-2-icon Super Stickman Golf 2

Nastavak uspješnog originalnog naslova Super Stickman Golf donosi nove razine, power-upove i općenito razna poboljšanja u odnosu na prethodnika. Uz to sve, multiplayer je odličan!

iTunes link

 


tip-off-basketball-icon Tip-Off Basketball

Ova igra ističe se zanimljivim vizualnim dizajnom i odličnom “fizikom”. Uz single player kampanju, tu je i multiplayer koji će vam omogućiti da zaigrate protiv prijatelja ili ostalih igrača diljem svijeta.

 iTunes link

 


chess-time-iconChess Time

Chess Time je klasična šahovska igra koja se ističe solidnim vizualnim izgledom te odličnim multiplayer cross-platform sposobnostima. Dostupna je i za iOS te Windows Phone.

 iTunes link

 


real-racing-3-icon Real Racing 3

Prekrasna grafika, mnoštvo licenciranih automobila i staza te inovativni time shifted multiplayer koji omogućuje da se utrkujete protiv igrača koji su offline – sve to ima Real Racing 3.

 iTunes link

 


turtle-strike-icon Turtle Strike

Napucavanje s kornjačama? Turn based igra u stvarnom vremenu? Turniri koji se igraju za pravi novac? Simpatična grafika? Turtle Strike ima sve elemente jedne zabavne multiplayer igre.

 iTunes link

 


Potrudili smo se odabrati najbolje besplatne cross-platform igre. Više naslova (od kojih se neki i plaćaju) možete pronaći u izvornom članku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)