Najbolje božićne aplikacije

Izdvojili smo neke od najboljih aplikacija ovog Božića s ciljem kako bi vaš blagdanski doživljaj bio potpun. Na popisu se nalazi ponešto za svakoga, pa se nadamo da ćete pronaći nešto po vašem ukusu. Također, ako koristite neki od launchera, predlažemo da u Google Play trgovini provjerite postoji li božićna verzija i tako potpuno zaodjenete svoj uređaj u crveno i zlatno. Iako je vani hladno, nadamo se da ćete uživati u toplini koju donose blagdani i da ćete ih provesti u ugodnom društvu. A sada se bacimo na naš mali popis.

Doodle Jump Christmas Special

doodejump

Svima nama dobro poznata igrica Doodle Jump sada je dostupna u božićnom ruhu, i još je zabavnija. Sve što morate raditi je penjati se na stepenice, paziti da ne padnete i izbjegavati neprijatelje. Dakle, princip igranja ostaje potpuno isti, samo su detalji redizajnirani, a jedan od noviteta su također novi prečaci i izazovi. Pošto nije komplicirana, igra je odlična i za djecu.

[pb-app-box pname=’com.lima.doodlejumpcs’ name=’Doodle Jump Christmas Special’ theme=’light’ lang=’en’]

Christmas HD

2014-12-13 18_11_48-Christmas HD - Android aplikacije na Google Playu

Ako tražite nešto jednostavno što će unijeti blagdansko raspoloženje na vaše uređaje, preporučamo Christmas HD. Radi se o interaktivnoj 3D pozadini koja ne samo da izgleda dobro, nego je i možete personalizirati do mile volje – napisati svoje ime na čarapu, odabrati način na koji će svijeće gorjeti, staviti vlastite slike u okvire ili napisati poruku djedu božićnjaku. Aplikacija je prikladna i za tablete, a vjerujemo da će doživljaj na većim ekranima biti još i bolji.

[pb-app-box pname=’com.gotit.livewallpaper.XMasHD’ name=’Christmas HD Live Wallpaper’ theme=’light’ lang=’en’]

Christmas Rink Live Wallpaper

2014-12-13 18_12_45-Christmas Rink Live Wallpaper - Android aplikacije na Google Playu

Ova live pozadina izgleda kao da je rađena u tehnici pastela, pa poprilično podsjeća na slikovnice iz našeg djetinjstva. Ono što nudi su različite pozadine na kojima djevojčice i dječaci kližu oko božićnog drvca. Iako se ne može personalizirati kao prethodna aplikacija, vrlo dobro izgleda i nije grafički zahtjevna, pa je također prigodna za starije uređaje i troši manje baterije.

[pb-app-box pname=’com.the7art.skatingrinkwallpaper’ name=’Christmas Rink Live Wallpaper’ theme=’light’ lang=’en’]

Zedge

2014-12-13 18_15_02-12 of the best Christmas apps for Android - Android Authority

Zedge aplikacijom prvenstveno mijenjate pozadinu i zvukove na svome uređaju, a između svih uobičajenih sadržaja, tu su i Božićni, pa je nakon završetka blagdana možete i dalje koristiti. Iako je besplatan, Zedge ne djeluje jeftino, pa je svaka pozadina koju odaberete automatski prilagođena zaslonu vašeg uređaja, a posjeduje i ostale korisne opcije, pa je svakako preporučamo ako volite često obnavljati izgled zaslona.

[pb-app-box pname=’net.zedge.android’ name=’ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers’ theme=’light’ lang=’en’]

Zagreb Be There

beThere

I kao šećer na kraju, spomenimo jednu od naših domaćih aplikacija, Zagreb Be There. Nastala je ovog ljeta pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Zagreba, a sadrži sve važnije rute grada koje vrijedi posjetiti. Sada je dobila i božićni update, Advent Zagreb rutu. Tu su uvršteni tradicionalni sajmovi poput zagrebačke špice, romantičnog osvijetljenog Zrinjevca, klizališta, puštanja lampiona, Artomata za kupnju neobičnih božićnih poklona i svih ostalih zanimljivosti. Iako je prvenstveno namijenjena turistima, ne vidimo razlog zašto je i drugi nebi isprobali. Što se na više mjesta checkirate pomoću aplikacije, postoji veća šansa da osvojite Zagreb Be There šalicu.

[pb-app-box pname=’co.infinum.zagrebbethere’ name=’Zagreb Be There’ theme=’light’ lang=’en’]

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)